Witam
Jakis czas temu dowiedzialam sie od mojej bliskiej kolezanki, ktora aktywnie tu uczestniczy o forum SFD. Zaintereowoalo mnie owe forum oraz mile zakoczylo iloscia informacji jakie tu znalazlam.
Postanowilam zmienic cos w swoim zyciu, a mianowicie nauczyc sie jesc zdrowo, ujedrnic cialo oraz popracowac nad sylwetka.
Waga: 50 kg
Wzrost: 164 cm
Obwod w biuscie: 82 cm
Obwod pod biustem: 72 cm
Obwod talii w najwezszym miejscu: 68 cm
Obwod na wysokosci pepeka: 74 cm
Obwod bioder: 84 cm
Obwod uda w najszerszym miejscu: 46 cm
Obwod lydki: 30 cm
W ktorym miejscu najszybciej tyjesz: brzuch
W ktorym miejscu najszybciej chudniesz: biust,raczej mam stala wage, wachania mojej wagi to +/- 1 lub 2 kg
Uprawiany sport lub inne formy aktywnoscï: nie cwicze systematycznie, czasami naprawde czasami robie cwiczenia z Mel B na brzuch i posladki
Co lubisz jesc na sniadanie: kanapki z bialym(smakowym) serkiem kanapkowym, ser zolty, wedliny,warzywa- ogorek, pomidor,rzodkiewka, jajko gotowane badz smazone, nalesniki
Co lubisz jesc na obiad: bardzo lubie zupy warzywne, kasza, ryz, ziemniaki,drob, kotlety mielone, schabowe, watrobka,warzywa w rozniej postaci
Co jako przekaske, deser: owoce lub niestety slodycze
Stan zdrowia: jestem po operacji kardiologicznej, urodzilam sie z wrodzona wada serca- ubytek miedzykomorowy, jestem rowniez po leczeniu na WZW typu C, oraz mam chorobe dermatologiczna - lojotokowe zapalenie skory
Czy regularnie miesiaczkujesz: nie, moj cykl to 28-35 dni, duzy wplyw na moja miesiaczke ma stres
Czy bierzesz tabletki hormonalne: nie
Czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza: nie
Czy rodzilas: nie (raz poronilam)
Preferowane formy aktywnosci fizycznej: cwiczenia rozciagajaco-rozluzniajace
Stosowane aktualnie i wczesniej preparaty: tran, rutinoscorbin, magnez z vit B6, vit B complex, vit E, beta-karoten
Stosowane wczesniej diety: nie stosowalam zadnej diety
Bardzo lubie pic herbaty: czarna, zielona, biala, czerwona, owocowe, raz dziennie pije kawe rozpuszczalna z mlekiem, wogole nie slodze.
Chcialabym, aby ktos pomogl mi nauczyc sie zdrowo i czysto jesc.
Chcialabym byc po prostu FIT, czuc sie i wygladac zdrowo.
Zdjecia wrzuce jutro.
Jakis czas temu dowiedzialam sie od mojej bliskiej kolezanki, ktora aktywnie tu uczestniczy o forum SFD. Zaintereowoalo mnie owe forum oraz mile zakoczylo iloscia informacji jakie tu znalazlam.
Postanowilam zmienic cos w swoim zyciu, a mianowicie nauczyc sie jesc zdrowo, ujedrnic cialo oraz popracowac nad sylwetka.
Waga: 50 kg
Wzrost: 164 cm
Obwod w biuscie: 82 cm
Obwod pod biustem: 72 cm
Obwod talii w najwezszym miejscu: 68 cm
Obwod na wysokosci pepeka: 74 cm
Obwod bioder: 84 cm
Obwod uda w najszerszym miejscu: 46 cm
Obwod lydki: 30 cm
W ktorym miejscu najszybciej tyjesz: brzuch
W ktorym miejscu najszybciej chudniesz: biust,raczej mam stala wage, wachania mojej wagi to +/- 1 lub 2 kg
Uprawiany sport lub inne formy aktywnoscï: nie cwicze systematycznie, czasami naprawde czasami robie cwiczenia z Mel B na brzuch i posladki
Co lubisz jesc na sniadanie: kanapki z bialym(smakowym) serkiem kanapkowym, ser zolty, wedliny,warzywa- ogorek, pomidor,rzodkiewka, jajko gotowane badz smazone, nalesniki
Co lubisz jesc na obiad: bardzo lubie zupy warzywne, kasza, ryz, ziemniaki,drob, kotlety mielone, schabowe, watrobka,warzywa w rozniej postaci
Co jako przekaske, deser: owoce lub niestety slodycze
Stan zdrowia: jestem po operacji kardiologicznej, urodzilam sie z wrodzona wada serca- ubytek miedzykomorowy, jestem rowniez po leczeniu na WZW typu C, oraz mam chorobe dermatologiczna - lojotokowe zapalenie skory
Czy regularnie miesiaczkujesz: nie, moj cykl to 28-35 dni, duzy wplyw na moja miesiaczke ma stres
Czy bierzesz tabletki hormonalne: nie
Czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza: nie
Czy rodzilas: nie (raz poronilam)
Preferowane formy aktywnosci fizycznej: cwiczenia rozciagajaco-rozluzniajace
Stosowane aktualnie i wczesniej preparaty: tran, rutinoscorbin, magnez z vit B6, vit B complex, vit E, beta-karoten
Stosowane wczesniej diety: nie stosowalam zadnej diety
Bardzo lubie pic herbaty: czarna, zielona, biala, czerwona, owocowe, raz dziennie pije kawe rozpuszczalna z mlekiem, wogole nie slodze.
Chcialabym, aby ktos pomogl mi nauczyc sie zdrowo i czysto jesc.
Chcialabym byc po prostu FIT, czuc sie i wygladac zdrowo.
Zdjecia wrzuce jutro.