...
Napisał(a)
Witam wszystkich użutkowników sfd.Panowie jestem na cyklu solo z OMKOM,biore juz omke 6 tygodni,od 1 do 3 tyg brałem po 1 ml na tydzien a od 4 -6 3 mlna tydzien,zauwazyłem tydzien temu jak robiłem biceps na modlitewniku jak mnie cos bolało w lewym sutku ,myslałem ze to od tego ze sobie docisnołem sutka poprostu ciało do modlitewnika i i juz.Tydzien juz minął a ja mam pod lewym sutkiem zgrubienie,czy to ginekomastia??Co robić panowie,dzwoniłem do dila tego co mi omke sprzedał by mi nolwadex zalatwił a on mi na to ze nie ma jak itp:(Nie wiem co robić ,pomocy:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dobrze zrobie fotke i jutro wżucę,ale może to dopiero początek gino??
...
Napisał(a)
wyluzuj jutro sie okaze jesli niemasz sklonnosci too nipowinno ci sie w***////
...
Napisał(a)
No ok jutro wrzuce fotke,troche się dygam bo jak sie gino bardziej rozwinie to tylko chirurg:(
...
Napisał(a)
a zadam takie pytanie z innej beczki
czy u ektomorfika sa mniejsze szanse na gino niz u endo/mezo?
moze pytanie troche z dupy, ale wydaje mi sie ze wlasnie tak jest
czy u ektomorfika sa mniejsze szanse na gino niz u endo/mezo?
moze pytanie troche z dupy, ale wydaje mi sie ze wlasnie tak jest

...
Napisał(a)
Tak, wg. badań poziom estrogenów jest ściśle związany z poziomem tkanki tłuszczowej w organizmie. Każdy organizm jest jednak inny i u jednego ekto może wystąpić gino a u drugiego gino nie wystąpi chociaż jest endo.
...
Napisał(a)
i nie ma co panikować...
mi wyyebało takie gino że już miałem skakać z mostu
uderzyłem tamox 40mg ed i po 2 tygodniach odpuściło, sutki wporządku, te gulki pod spodem się pochowały wszystko ładnie pięknie
także nie straszcie wszystkich tym chirurgiem bo to sie nudne robi
mi wyyebało takie gino że już miałem skakać z mostu

uderzyłem tamox 40mg ed i po 2 tygodniach odpuściło, sutki wporządku, te gulki pod spodem się pochowały wszystko ładnie pięknie
także nie straszcie wszystkich tym chirurgiem bo to sie nudne robi

...
Napisał(a)
NO tak wszystko ładnie pieknie,tylko że ja nie mam gdzie kupić ani nolwadex ani tamox ja pier,co mam robić.
...
Napisał(a)
A tak wogóle to rozumiem że przestać mam teraz brać tą omke?I co jest najlepsze na zlikwidowanie tego gino?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!