Potrzebuje pomocy, mianowicie z przyczyn niezależnych od siebie zmuszony jestem przerwać cykl ktory zaczalem niedawno jestem po 5 strzalow propa po 50mg, chicalem teraz zwiekszyc dawke ale to juz bez znaczenia :(:(:( czy trzeba się po takiej malej dawne odblokować? mam clomid i nolve, prosze o pomoc,
...
Napisał(a)
witam!!!!!
Potrzebuje pomocy, mianowicie z przyczyn niezależnych od siebie zmuszony jestem przerwać cykl ktory zaczalem niedawno jestem po 5 strzalow propa po 50mg, chicalem teraz zwiekszyc dawke ale to juz bez znaczenia :(:(:( czy trzeba się po takiej malej dawne odblokować? mam clomid i nolve, prosze o pomoc,
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dzieki za szybka odpowiedz, a tak z ciekawości to po jakiej dawce trzeba się odblokować?
...
Napisał(a)
gdybys polecial jeszcze kilka tyg to wypadaloby sie odblokowac , ale 5 inj po 50mg nie przyblokuje Cie
DreamChaser
...
Napisał(a)
no to dobrze, myślalem, że trzebaby napoczać clomid i wziac kilka tabletek, a tak to moze jeszcze shandluje, a moze sie przyda za jakis czas gdy bede mogl powrocic do cyklu, pozdro!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!