Zaczne od tego że w wrześniu miałem kreatyne monohydrante firmy Vital-Max fajnie mi weszła miałem jej 300g starczyło na miesiąc i poszło mi 2 cm w łapce
ale był jeden minus po tym cyklu nie wiem jakim cudem wyskoczyło mi tyle pryszczy ze to jest masakra
dopiero od niedawna zaczły mi schodzić mialem je na policzkach po tym. Zechcialem zobić nowy cykl kreatyny ale stwierdzilem jak tamta tak zadziałała na skóre to może użyje innej i pomyślałem o Jabłczanie keatyny np. CP lub TCM moje pytanie brzmi ile wyniesie mnie kasy cykl conajmniej na miesiąc takiej odrzywy i czym sie ona rużni od tradycyjnego monohydrante kreatyny???
ale był jeden minus po tym cyklu nie wiem jakim cudem wyskoczyło mi tyle pryszczy ze to jest masakra
dopiero od niedawna zaczły mi schodzić mialem je na policzkach po tym. Zechcialem zobić nowy cykl kreatyny ale stwierdzilem jak tamta tak zadziałała na skóre to może użyje innej i pomyślałem o Jabłczanie keatyny np. CP lub TCM moje pytanie brzmi ile wyniesie mnie kasy cykl conajmniej na miesiąc takiej odrzywy i czym sie ona rużni od tradycyjnego monohydrante kreatyny???Siła przede wszystkim
Krzysztof Piekarz