Szacuny
5
Napisanych postów
830
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5179
Jestem nieśmiały (może trochę przez trądzik ale nieważne)...jestem bardzo spokojną i poukładaną osobą nie mam problemu z alkoholem bo nie piję tylko okazyjnie,palić nie palę niczego no ale piszę że jestem nieśmiały i tłamsze w sobie i duszę przeróżne sprawy.
a mój problem to taki że :
mam takie chwile że chciałbym rozwalić wszystko dookoła aby wywalić z siebie to co we mnie siedzi...
ledwo co z tym wygrywam i znowu duszę w sobie ale boję się że wkońcu wybuchnę , niewytrzymam .
Szacuny
1
Napisanych postów
99
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4197
Nie szukaj pomocy u psychiatry tylko staraj się nad sobą panowac i znajdz tego przyczyne.
może poprostu masz jakies problemy w szkole? lub ktoś próbuje wyprowadzic cię z równowagi? jeśli masz jakies problemy tego typu pamiętaj żeby nie trzymac tego w sobie i załatwic sprawa raz a dobrze, jest na to wiele sposobów.
Jeszcze jedno.. po co masz się wstydzic? i opuszczac glowę? straj się byc oponowanym, bardziej pewnym siebie a napewno bedziele lepiej.
pozdrawiam
Szacuny
20
Napisanych postów
2183
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
23737
sam fakt, że napisałeś o tym tutaj, świadczy, że nie potrafisz sobie z tym sam poradzić...
psycholog, psychiatra, to żaden wstyd.
jeśli jednak będziesz się krępował mówić o tym z obcą Ci osobą,
porozmawiaj szczerze z przyjacielem, komuś, komu ufasz...
Szacuny
19
Napisanych postów
205
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
241
dobrze chłopaki radza tez mam podobny charakter i na dodatek sie jąkam troche .....bez sportu... nie mogę usiedzieć w miejscu ..spać i wogole żyć.... ale zawsze myslalem ze z czyiś wad smieja sie tylko idioci i nigdy nie zwracałem na to uwagii ... Moja rada pracuja nad soba sport wyjdz do ludzi wiekszosc jest znoscna ;)... szukaj zalet i nigdy nie mysl ze jestes od kogos gorszy...i w zyciu szukaj pozytyow a o negatywach zapomnnij. nie ma ludzi lepszych i gorszych ..sa tylko ludzie ktorzy umieja sie kontrolowac i Ci ktorzy nie umieja ze soba sobie poradzic. Dlatego naucz sie kontrolowac i nie mysl ciagle o problemie tylko żyj :PP Pozdro