...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
dokladnie to bardzo wazne zeby miec rozne alternatywy bo czesto jest problem z zakupem stacku bez kreatyny po cylku kreatynowy tutaj nie bedzie tego problemu
...
Napisał(a)
Czekam na dobrego stacka przedtreningowego bez kofeiny i chyba właśnie nadchodzi :)
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
ciekawe
vasobolan przypadl mi do gustu.

vasobolan przypadl mi do gustu.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Kolejna nowość
Czekam na skład. Już widać, że będzie bez kofeiny...

Get fit...
Be fit...
Stay fit!
www.zostanfit.pl
www.my-gym.pl
...
Napisał(a)
widzielem to na stronie peaka przy okazji jak ogladalem z nim filmik.. dobre jest to ze kazdy sie czyms rozni i kazdy znajdzie cos dla siebie .... nie sa powielane pomysly
...
Napisał(a)
Ja spodziewam się że będzie standard: arginina, cytrulina, BA, może kreatyna, witaminki i in. Oby było coś na pobudzenie bo kofy faktycznie lepiej unikać około treningowo. Może ktoś z Peaka uchyli rąbka tajemnicy ile będzie trwał ten "soon"? 

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.
...
Napisał(a)
Mi też vasobolan się znudził, jednak dopiero ostatnio jest w sensownej cenie (59zl) przy moim dawkowaniu (8-12 kaps). Też mam nadzieje, że będzie bez kofy ale za to z choć odrobiną kapsaicyny jak pierwsze vaso. BTW: Planujecie wydać jakieś witaminy dla sportowców? (Pomijam A-Z bo to raczej proporcjami dla Kowalskiego i to dość cherlawego ;) )
...
Napisał(a)
cierpliwości:)
obecnie trwa końcowa faza testowa laboratorium i przez naszych zawodników może jeszcze będą delikatne zmiany, wszystko zależy od uwag testujących
obecnie trwa końcowa faza testowa laboratorium i przez naszych zawodników może jeszcze będą delikatne zmiany, wszystko zależy od uwag testujących
...
Napisał(a)
dobrze ze to tak przebiega to mozna spodziewac sie takiego efektu jak przy stanofusion czy plutonium np
...
Napisał(a)
teraz będą dostępne wszystkie rodzaje przedtreningówek:
PLUTONIUM - ALL IN ONE PRE WORKOUT BOOSTER
STANOFUSION - CREATINE FREE PRE WORKOUT BOOSTER
VASOLIDATOR - COFFEIN FREE PRE WORKOUT BOOSTER
każdy znajdzie dla siebie odpowiedni dopalacz:)
PLUTONIUM - ALL IN ONE PRE WORKOUT BOOSTER
STANOFUSION - CREATINE FREE PRE WORKOUT BOOSTER
VASOLIDATOR - COFFEIN FREE PRE WORKOUT BOOSTER
każdy znajdzie dla siebie odpowiedni dopalacz:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
VIDEO - Cooking with bodybuilding athlete Alexey Lesukov in 2011
Następny temat