Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Low Carb
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
kilka lekkich
Opisz swój plan treningowy
FST 7 ale moze zmienie + cardio po silce
Cel cyklu
Redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
2 lata obecnie 4 tydzien enan e6d
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
tycie
Stan zdrowia
perfekt
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
łysienie owłosienie też
PPM (podstawowa przemiana materii)
nie pamiętam
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
klata 150, MC 150, Przysiad z 160 spokojnie
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
81
Napisanych postów
1910
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29229
Witam Panowie
Sprawe mam taką lece sobie testo długi e6d obecnie 300mg platinum oraz clen od 20mg piramidka do 80 2tyg na 2gyd (w sumie probowalem 120 ale nic nie dalo wiec bez sensu). Mialem jakieś dobre 2 lata przerwy tak myślę od SSA i chciałem spróbować pepki konkretnie CJC z DAC i HGH fragment połączyć ma to sens ? Czy lepiej samo CJC z dac na początek. Jakie dawkowaine spotkałem się z dawkowaniem od 200 do 1000mcg.
NIe ważyłem się dawno ale w lustrze zaczyna to wyglądać nieźle biodrowe kości mi wyszły i skosy na brzuchu więc nie wiem jaki % mogę mieć. Statek więc dopiero waga, badania itp jak zejdę za kilka dni. I pomiary.
1. Jaka dawka na początek CJC DAC 500mcg tygodniowo będzie git ?
2. Jak to najłatwiej rozrobić? Dodam, że nie mam flakonu pustego więc może pomysł co mogę kupić do tego ?
3. Jest sens dodawac osobno fragment ?
4. Każdy wielokrotnego użytko pen do insuliny się tutaj nada ?
Szacuny
81
Napisanych postów
1910
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29229
Dopiero będę kupował mam dostęp do bio-peptide przykładowo Łodzianin. Pisałeś gdzieś indziej, że dobre pępki. Jak 1000 to min to ile byś polecił optymalnie ? 1000 ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106328
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
Optymalnie myślę że 1000 będzie ok
Fragment bilem ja nic na nim nie ugralem
Żona bila ale do tego leciała sibu jakies termo to ciężko powiedzieć jak się to przekłada na spalanie fatu ale moim zdaniem szału nie ma
Lecz synergizm tutaj na pewno będzie jakiś zachodził i być może warto spróbować
Z działających dla mnie pepkow to cjc ghrp 6 i 2 melka to wiem że działa i ze można się w to bawić plus rzeczy na kontuzje które też część osób mocno chwali
Myślę że musisz sam wypróbować i wyrobić sobie swoje zdanie tutaj
Jeśli chodzi o firmę to pewnie będziesz zadowolony sam wbiłem kilka ich produktów i wszystko właśnie działało
Szacuny
81
Napisanych postów
1910
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29229
Okej dzięki niestety chyba tylko dostęp mam do cjc z dachem tej drugiej firmy co polecales tylko w w jakiejś fiolce jest 10mg jakiś pomysł jak to rozrobić najrozsądniej ?
W 10ml soli fizjologicznej przykładowo i wtedy 1ml będzie miał 1000 dobrze kalkuluje ?.
Są jakieś inne pępki co rzadko się wstrzykuje bo fragment codziennie niestety .