...
Napisał(a)
Witam. Pytanie jak w temacie ,chcę sobie zapodac oba te środki i dil zaproponował mi dzisiaj oba te środki już wymieszane w jednym flakonie lub pojedynczo,cenowo wychodzi taniej w jednym tylko nie mogę za wiele o takim czymś znaleźć w necie może ktoś podpowie które lepiej wybrać i które lepiej działa. Ankietę zawale z miesiąc temu więc nie będę jej znowu dodawał
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Lepiei osobno
Cjc ladujesz 2razy dziennie bo dlugo sie utrzymuje a ghrp 3-6rszy dziennie
Cjc ladujesz 2razy dziennie bo dlugo sie utrzymuje a ghrp 3-6rszy dziennie
...
Napisał(a)
Ja chciałem walić po 3 razy to i to dlatego się zainteresowałem tym mixem bo wiadomo że wygodniej (mniej kłócia) ale nie wiem czy ogólenie jest taki środek czy to jakaś wyj**...czy ktoś może stosował bo jeżeli ma rzeczywiście działać gorzej to lepiej się pomenczyc ale mieć w miarę lepsze efekty
...
Napisał(a)
występuje w kilku firmach na gotowo już mix cjc i ghrp więc to połączenie nie jest nowością
1
...
Napisał(a)
A warte dodania do cyklu takie mixy ?
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
...
Napisał(a)
Ja mam kolege ktory to bije i cos niby czuje. Kyos jeszcze jakies efekty zauważył kto stosowal? Tak z ciekawosci juz pytam ;)
...
Napisał(a)
Ja stosowalem ale czy coś czułem to nie wiem
Ale badalem Igf i był wystrzelony
Ale badalem Igf i był wystrzelony
...
Napisał(a)
Super, dzięki bardzo za odpowiedzi i zamawiam tego mixa,dodam jeszcze że ja będę jechał tylko na tym bez żadnego SAA dolożę tylko DAA z DHEA na zmiany no i jakaś kreatyne.
...
Napisał(a)
Niedawno zakladalem temat o samym HGH,INSA,T3 że chcę takie coś zapodac a teraz jak znalazłem GHRP-6&CJC-1295 zapodac to tylko zastanawiam się czy do tego warto dokładać INSE i T3 czy nie warto albo nie można.Dodam tylko że odpuscie komentarze ze bez SAAto nic nie da ponieważ i tak już decyzji nie zmienię ,każdy mówi że to nic nie da ale nikt nie zna żadnego gościa który był na takim cyklu przez np.8 miesiecy
Polecane artykuły