SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

CYPIONAT+ OMNADREN+TREN ACET+ OSTARYNA+ MK677+ GHRP-6+ CJC-1295 z DAC+ IGF1-LR3+ BPC-157+ TB-500

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 25310

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
Proszę o poradę do doświadczonych bywalców forum czy dobrze ogarnięty ten konkretny cykl.
Kto stosował i poradzi jak najbezpieczniej stosować IGF1-LR3 czy dawki dobre i w jakich porach najlepiej, w zależności do posiłków+ jakie niebezpieczeństwa związane z IGF-LR3
Ogólnie doradzenie co do dawek GHRP-6 z CJC z DAC
Planowany cykl
1-8week Cypionat 1g/ weeek
1-12 Omnadren 1g/week
12-16 Omnadren 500mg/week
12-20 Prop 100mg/ed
3-12 Tren Acetat 100mg/ed
3-24? GHRP-6 100mcg 3x-5x dziennie
2-24? CJC-1295 z DAC 2 x 1mg/ week
4-12 IGF-LR3 80mcg/ed dzielone na 2 razy wbijane w partie ćwiczone tego dnia rano 40 mcg(rozbiete na dwie strony partii po 20mcg) i po treningu 40mcg (rozbiete na dwie strony partii po 20mcg)
3-12 TB-500 2mg/week
BPC-157 250mcg 2x dziennie w splot mięśni klatki bo były kontuzje/ ponadrywane ścięgna
1-24? MK-677 20mg/ed
1-16 Ostaryna 20mg/ed

1. WIEK:22
2. WAGA:85
3. WZROST:174
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:120
-udo:61
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI:6 lat
6. DIETA: 4000kcal
-białko: odpowiednie proporcje
-węglowodany: odpowiednie proporcje
-tłuszcz: odpowiednie proporcje
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:różne. Obecnie przedłużony po enan bałkana 1g/week wszedł 2 tygodnie temu (cypionat alpha pharmy 1g/week + Omnadren 500mg/week prosto z apteki + sarm Ostaryna 20mg/ed+ sarm mk-677 20mg/ed
8. TRENING:4 x tydz split
9. CEL CYKLU: masa dobrej jakości
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:ciągle na bombie HCG co 1 miesiąc 5000iu-10000iu w dawkach 1250iu co 1-2 dni
11. POZIOM BF%:8%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):ekto/meso
13. STAN ZDROWIA: bardzo dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: owlosiony :D
15. PPM (podstawowa przemiana materii):1957 kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:135
-martwy ciąg:180
-przysiad: max nie sprawdzany seria 10x115
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 396 Napisanych postów 24621 Wiek 24 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 104997
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
dexterpro
Po co pierwsze dwa miechy 2g teścia i to z połączenia oma+cypio?

Właśnie myśle zeby z tego Cypio Alpha Pharma zejść chodz sie nie rozkręcił bo mam Ome z apteki kupowana osobiscie :D:D
a taka dawka duża bo juz wczesniej leciałem jak wspomniałem w ankiecie na Enanie z Balkana 1,5g/week potem na 1g/week zszedłem to trzeba coś dobić wiecej do 2 g :D Oma pewniejsza ale drozej wchodzi :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
możliwe ze wejdzie jakoś Rad - 140 15mg/ed

zapobiegawczo:
Proscar 1 tab/ed
Chce dodać symex 1 tab 2x week zobaczymy jak wyjda badania bo czekam na wyniki przed cyklem
tak samo z prolaktyną cabaser ale to dopiero jak wleci Tren Acet
Dorzucać jeszcze tamoxifen?
co miesiąć HCG 5000-10000iu podzielone po 1250iu co 1-2 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 46396 Napisanych postów 292750 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1434442
Dawki o polowe za wysokie.i zaczal bym od redukcji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1116 Napisanych postów 2942 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 92951
No dawki jak z kosmosu. No mi też się nie chcę wierzyć w 8%bf przy 90 w pasie i wzroście 174. Redukuj

kaczo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1632 Napisanych postów 56715 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 264262
Cykl jak PRO w USA. Za dużo kombinowania wg mnie.
1

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
lodzianin1
Dawki o polowe za wysokie.i zaczal bym od redukcji.

Nie ma czego redukować na brzuchu 6pack chodz brzuszki zadko robione i na prawde jest to 8% bf


Zmieniony przez - 1.M.R w dniu 2017-05-15 11:42:28
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
kaczo
No dawki jak z kosmosu. No mi też się nie chcę wierzyć w 8%bf przy 90 w pasie i wzroście 174. Redukuj

jest 8% mierzone było w pasie 84 cm. talie mi mierzyła dziewczyna i mowiła ze wyzej sie mierzy ale to juz plecy mi rozepchały te cm :)
8% jest bf mierzone było 6pack jest tłuszczu nie ma :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 25 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 18601
Ktoś coś poradzi co do IGF1-LR3 ? czy dawki dobre i czy GHRP-6 + CJC 1295 z DAC dobrze?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 921 Napisanych postów 35146 Wiek 81 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 814700
To co masz to nie jest igf, jakbys nie wbil bedzie "ok"
pozostale peptydy strata czasu, nic Ci to nie da

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

T3+prop+clen = tycie ? czy ktos mi powie co sie ze mna dzieje ?

Następny temat

Badania przed cyklem do oceny

nutlove nowy