SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ghrp-6 dawkowanie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 15746

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2679 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 36561
jak z dawkowaniem bo przeglądając fora są różne zdania na ten temat chodzi mi o pory brania nie o dawakę bo dawka wiadomo 100mcg 3-5 razy dziennie. pierwszy szot wale z rana ale z dwoma kolejnymi jest problem walić przed treningiem czy po i później przed snem ???
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2679 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 36561
z tego co kolega mi powiedział najlepsze combo to walic gh razem z tymi peptydami wtedy dopiero czuć działanie na 100 %
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
podbijam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 389 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 22061
ogolnie to 20-30 min przed posilkiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 613 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26290
samo ghrp-6 dużo ci nie da najlepiej połączyc z cjc 1295 a dawkowanie to 100mcg ghrp-6 i 100mcg cjc 1295 3x dziennie, rano po przebudzeniu, po treningu i przed snem i za każdym razem ze 2-3h po ostatnim posiłku i minimum 20 min przed posiłkiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
przed snem i rano to raczej wszyscy mówią zgodnie natomiast interesuje mnie czy większe korzyści czerpał bym mając wyrzut GH podczas treningu czy też po jego zakończeniu , co do cjc to odpowiedzi sa podzielone ja śpię również w dzień ok 2 godzinki więc aż tak bardzo nie odczuje braku chyba tego cjc

Zmieniony przez - game1988 w dniu 2013-01-22 22:10:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 613 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26290
z tego co czytałem na zagranicznych forach to z cjc 1295 będziesz miał ponad 2x więcej gh niż na samym ghrp, a dawkowanie t.j napisałem ale niech wypowie się ktoś bardziej kumaty to może będzie w stanie wytłumaczyć ci to dokładniej

Zmieniony przez - xxkaczorxx w dniu 2013-01-22 22:28:31
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 46 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2951
game1988 czujesz duży głód po wbiciu tego środka??
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
kaczor cjc nie podwaja działania powoduje jedynie ,że stężenie gh w organizmie nie spadnie ani razu do zera podczas doby tak więc wydaje mi sie ,ze iniekcje 4-5 razy dziennie powinny załatwić sprawę braku cjc ,a jak ktos sie nie lubic kłuc to 3 razy i wtedy z cjc ,a co do wzrostu apetytu to jest minimalny ,ale ja zawsze mam dobry apetyt więc akurat z tym nie ma problemu bardziej widzę poprawę w regeneracji stanu skóry regeneracji stawów ścięgien i ogólnie lepszego samopoczucia ciekawi mnie tez czy faktycznie jego moc zanika po 2-3 miesiącach użytkowania czy też można jechać na tym dłużej
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
poczytaj sobie... czytałem wypowiedzi wielu osób na zagranicznych jak i na tym forum co stosowali wszelakie kombinacje i doszli do wniosku że różnica jest bardzo duża a wg wyliczeń na zagranicznym forum jest to różnica dwukrotna

co do samego działania takie połączenie sprawia że wyrzut gh do organizmu trwa całą dobę i odbywa się to podobnie jak naturalnie czyli co jakiś czas organizm produkuje gh a po podaniu samego ghrp trwa to tylko chwilę

w każdym razie t.j pisałem wcześniej niech wypowie się ktoś bardziej kumaty bo moja wiedza jest czysto teoretyczna bo peptydy sam będę bił dopiero od przyszłego miesiąca

Zmieniony przez - xxkaczorxx w dniu 2013-01-22 23:32:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
szczytowe stężenie jest 30 min po iniekcji ,ale utrzymuje się w organizmie ok 3-4 godziny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 389 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 22061
BRalem z cjc z 1,5 mies gdzies 3x dziennie po 100 jednego i drugiego pozniej mi sie cjc skonczylo i bralem samo ghrp-6 ale wiecej i czesciej i ta opcja mi bardziej przypasowala. Bralem 4-5 razy dziennie 100-150 mcg i koszta wychodzily mniejsze
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Boldenon + Testosteron

Następny temat

prosba o porade w sprawie mostku

nutloveb