witam.chce schudnac 18kg Waga moja 67kg Wzrost 162 ile kcal dziennie powinnam zjadac Nie uprawiam zadnych sportow -LENISTWO!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To rusz trochę dupę i do roboty
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis widze ze wszystkich krytykujesz ale gdy zagladam w twoj profil to moim zdaniem powinienes nei dawac rad innym a samemu sie wziasc za siebie przy prawie 90kg 37 w bicepsie? w pasie 92? jaki ty sport uprawiasz jedzenie paczkow na czas? pzdr..
...
Napisał(a)
No akurat u mnie nie widać tego, jestem wysoki, obecnie żaden z powodu zapalenia pochewki ścięgna, ale jak niektórzy piszą takie pytania to trudno odpowiadać inaczej, Mogę być gruby i tłusty a mieć jakąś tam wiedzę aby komuś coś doradzić
Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to ok 2000 kcal wg dziennika vitalmaxa
Z tego wzoru: waga razy 24 i razy aktywność czyli aktywność =1 to będzie 67*24*1=1608 wyciągając średnia to twoje zapotrzebowanie ok. 1800.
Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to ok 2000 kcal wg dziennika vitalmaxa
Z tego wzoru: waga razy 24 i razy aktywność czyli aktywność =1 to będzie 67*24*1=1608 wyciągając średnia to twoje zapotrzebowanie ok. 1800.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!