Cześć wszystkim. Mam ogromny problem nie wiem co się dzieje bo waga mi leci w dół. Dokładnie miesiąc temu miałem zabieg usuwania gino (ale nie od koksu, nigdy nic nie brałem) i od tego momentu nie ćwiczę. Przed zabiegiem treningi 7 dni w tygodniu w tym 3x siłowy kalistenika i 4x w tygodniu cardio głównie biegi po 3km. Wtedy waga stała w miejscu jedząc około 3k kalorii. Po zabiegu stwierdziłem, że nie zmienię diety i będę robił codziennie same przysiady / wykroki i nawet liczyłem, że kopyta nawet trochę urosną. Po tygodniu wchodzę na wagę i zonk.. z 92 na 90kg. Przerażony zaczynam żreć ile mogę wcisnąć, ale waga dalej spada, dzisiaj po 3 tygodniach jest już 88.
Moja dieta przy 188cm:
(1) 9:00: 7 jaj + 4 kromki chleba zapieczonego + łyżka majonezu
(2) 12/13:00 250g owsianki + garstka pestek dyni + garstka rodzynek
(3) 16/17:00 150 / 200g makaronu ciemnego zależy ile się sypnie + 100g sera białego + szczypta cukru
(4) 19/20:00 po treningu nóg 150g ryżu ciemnego + 200g filetu z kurczaka / czasami mięso ze świni ale rzadko + 150g surówki
(5) około 22:00 150g sera białego półtłustego
Wcześniej jadłem to samo tylko w mniejszych ilościach.
Jak z takim żarciem waga może lecieć w dół?? Od przyszłego tygodnia zaczynam już biegać to ile ja bede musiał wp*erdalać?? 6 tysiecy?
Może mam tasiemca? Ale oprócz tego że nie mogę ćwiczyć czuje się zaj**iście..
Aha, od miesiąca pije znacznie większe ilości wody bo około 3l, wcześniej nigdy tyle nie piłem, może to dlatego?
Macie jakiś pomysł bo ja już wariuje???
Moja dieta przy 188cm:
(1) 9:00: 7 jaj + 4 kromki chleba zapieczonego + łyżka majonezu
(2) 12/13:00 250g owsianki + garstka pestek dyni + garstka rodzynek
(3) 16/17:00 150 / 200g makaronu ciemnego zależy ile się sypnie + 100g sera białego + szczypta cukru
(4) 19/20:00 po treningu nóg 150g ryżu ciemnego + 200g filetu z kurczaka / czasami mięso ze świni ale rzadko + 150g surówki
(5) około 22:00 150g sera białego półtłustego
Wcześniej jadłem to samo tylko w mniejszych ilościach.
Jak z takim żarciem waga może lecieć w dół?? Od przyszłego tygodnia zaczynam już biegać to ile ja bede musiał wp*erdalać?? 6 tysiecy?
Może mam tasiemca? Ale oprócz tego że nie mogę ćwiczyć czuje się zaj**iście..
Aha, od miesiąca pije znacznie większe ilości wody bo około 3l, wcześniej nigdy tyle nie piłem, może to dlatego?
Macie jakiś pomysł bo ja już wariuje???
Krzysztof Piekarz