Witam troche poczytałem i czy to prawda ze bostery testosteronu sa dobre na przyrosc masy mięsniowej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie
NAJCZĘŚCIEJ POLECANE SUPLE !!!
http://www.sfd.pl/***NAJCZĘŚCIEJ_POLECANE_w_OiS***-t963318.html
NIE WIESZ JAKI CYKL SOBIE UŁOŻYĆ? ZAJRZYJ
-http://www.sfd.pl/***Gotowe_zestawy_ze_znanych_produktów_sklepu_SFD***-t793565.html
...
Napisał(a)
bardziej przydatne w okresie ubijania miesnia lub na redukcji w celu poprawy estetyki i samopoczucia.
na masie tez mozesz dac nie ma reguly ze na masie nie sa wskazane
na masie tez mozesz dac nie ma reguly ze na masie nie sa wskazane
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
szkoda kasy, booster nie podniesie Ci testa do poziomu który przełoży się na przyrosty
...
Napisał(a)
to dziwne bo mi activate xtreme + traizole podnioslo testa o jakieś 30% do górnej granicy naturalnego poziomu, a miałem mocno po środku przed cyklem
klatka
...
Napisał(a)
podnioslo testa o jakieś 30% do górnej granicy naturalnego
A no właśnie...
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2012-04-06 16:33:21
A no właśnie...
Zmieniony przez - Amentoris w dniu 2012-04-06 16:33:21
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
czyli jak mam w dolnej granicy a podniose do gornej to na mase to nie wplynie rozumiem? nie zartujcie :)
zwieksza poziom wolnego testa z ilosci X do ilości Y wiec naturalnym jest że zwiększam potencjał do budowy masy
a jak ktos pisze ze booster testa na mase nie wplynie to ma na pewno na mysli ze testosteron o zbyt mala ilosc sie podniesie, co oczywiscie zalezy od tego jaki to booster testosteronu jest
zwieksza poziom wolnego testa z ilosci X do ilości Y wiec naturalnym jest że zwiększam potencjał do budowy masy
a jak ktos pisze ze booster testa na mase nie wplynie to ma na pewno na mysli ze testosteron o zbyt mala ilosc sie podniesie, co oczywiscie zalezy od tego jaki to booster testosteronu jest
klatka
...
Napisał(a)
stosunkowo nie duży wzrost poziomy teścia - kreatyna to nie jest, ale dobry dodatek do treningu i dobrej michy
...
Napisał(a)
solidne przyrosty daje dopiero przekroczenie kilkukrotne normy
dla mnie stosowanie wszelkich boosterów jest nieporozumieniem, jeśli bierze się w jakimkolwiek innym celu niż poprawa libido jak ktoś ma z tym problemy

...
Napisał(a)
cyklon_04czyli jak mam w dolnej granicy a podniose do gornej to na mase to nie wplynie rozumiem? nie zartujcie :)
A testowales kiedys jakis?
Ogolna opinia na forum jest taka, ze nie warto na to kasy wydawac, mozna te pieniadze lepiej spozytkowac... i zdziwie cie-nikt nie zartuje

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!