...
Napisał(a)
Czesc ma takie pytanko mam 100tab.Bionabolu i 200tab.Kretyny Olimp 1000 chcialbym przeprowadzic taki cykl Bionabolu 2-3-4-3 (o jakich porach dnia mam brac?) i niewiem czy dorzucic do tego Kreatyne czy brac ja pozniej, mam jeszcze proble bo niemam odrzywek i czym je najlepjej zastapic? (tunczyk?) Dziekuje za porady i zycze milego cwiczenia!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na takim cyklu to musisz spożywać duże ilości białka (tuńczyk, piersi z kurczaka i indyka, twaróg, jaja, soja, itp wysoko białkowe produkty... jak bys zakupił extensora80% u sona za 54zł kg też by ci sie krzywda nie stała)
A.Maszewski: "aktualnie jestem na diecie weglowodanowo-bialkowej... czyli jem sporo weglowodanow i sporo bialek..."
...
Napisał(a)
Cóż jak na początek uważam ,że nie ma lepszego śrOdka od Bionabolu.Oczywiscie jeżeli mOwa o suplementach z tej pułki.Waga powinna podskoczyć o kilka kg.siła rownież i masa jest w pozytywnym słowa tego znaczeniu.Dawka powinna byc podzielona na 2 do 3 razy dziennie,a kuracja nie powinna trwać dłużej niż 8 tyg.Kreatyne proponuje Ci po kuracji pozwoli Ci tO kontynuwać intesywny trening bez wyraznych spadków...
www.irekkuras.com
www.irekkuras.com
...
Napisał(a)
Czesć
Metanabol rozłóż w równych dawkach po 1 tabsie
Tylko że w piątek jest post i mięsa nei możan jesć
Metanabol rozłóż w równych dawkach po 1 tabsie
Tylko że w piątek jest post i mięsa nei możan jesć

The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o Bionabol, to spróbuj tak: przez pierwsze trzy dni po dwie tabletki, od trzeciego dnia do końca drugiego tygodnia po trzy, w trzecim tygodniu po cztery, od czwartego tygodnia zmniejsz do trzech dziennie. Powinno ładnie wyjść, chyba na 32 dni. Jeśli masz problemy z wątrobą, nie zwiększaj dawki do czterech dziennie, bierz po trzy. Jeśli będą problemy, zrób krótką przerwę. No i oczywiście nie bierz tabletki na noc - wątroba musi odpoczywać. ;) U mnie waga poszła o 5-6 kilogramów, bez wielkich spadków na masie i na sile po skończeniu. Co do kreatyny Olimpu, to na mnie i na kolesi, którzy jej używali - działa słabo albo nie działa w ogóle. "Zagryź" kreatyną "chwilę" przed końcem albo po skończeniu.
Pzdr
Pzdr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!