Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48393
wlasnie mieszkam sobie w budynku gdzie jest troche schodkow
i teraz takie moje zapytanie wiadomoze biegac po jednym z gory na dol i tak w kolko :)
ale czy macie jakies przemyslanie sposoby co do biegania
czy dociazac sie jakos zeby biagac :???
poradzcie z gory dziekuje :)
Szacuny
10888
Napisanych postów
49843
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
57816
bieganie po schodach w górę o bardzo ciężki trening. Podobny, ale o mniejszej intensywności jest spotykany na stepie(aerobik z podestem). Tyle tylko, że po schodach ciągle pokonujesz siłę ciężkości( w górę), na stepie masz czas "odpocząć" zchodząc ze stopnia. Osobiście nie stosowałem ze względu na kolana.
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48393
ahh te kolana
niewiesz czy mocniej od biegow obciazaja czy jednak dalej na basenie trza plywac a woda mi zbrzydla juz
hmm trza bedzie sprobowac i sie samemu przekonac :)
Szacuny
31
Napisanych postów
2563
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
25637
Chodzenie po schodach, zwłaszcza z jakimś ciężarem jest bardzo dobrym ćwiczeniem na łydki. Wiem to bo wczoraj pomagałem kumplowi w przeprowadzce i znosiłem troche sprzętu z 4 piętra , a dzisiaj no cóż, takiego treningu łydek to chyba jeszcze nigdy nie miałem ).
Pozdrawiam DeeJaaVuu
Szacuny
1
Napisanych postów
462
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5573
encyklopedie ? pamiętaj tylko , że mieszkasz w Polsce , a to niezwykły kraj , nie wiesz co pomyślą znajomi i sąsiedzi jak zobaczą , że biegasz po klatce w góre i w dół ? to może być ciekawe , lepiej spróbuj normalnego biegania
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48393
z mila checia ale moja wioske oblodzilo a to co se pomysla to spoko bede po cichu to robil i o godzinach ze nikt mnie niezaskoczy a jak cos bede udwal ze znosze ze strychu do komorki :)
przeciez n iewloze se taleza 10kg do plecaka :)
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
48393
heheh juz biegine ale one miesozerne sa uuu boje sie
hmm jak dzisiaj wybiegne i snieg mnie po drodZE niezlapie to trochtem za jakies 3tygodnie dobiegne :)