Szacuny
7
Napisanych postów
1266
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11944
Bieganie przy redukcji jest jak najbaradziej wskazane
Jak sensownie zacząć biegać ( 3razy w tygodniu i zwiększać) oczywiście z rana naczczo.
Przy stałym i długotrwałym bieganiu organizm przyzwyczaja się do wysiłku i tłuszcz znacząco wolniej się spala.
Pytanie które mnie nurtuje jest następujące:
Dla osiągnięcia lepszych efektów można w jeden dzień biegać 50min a w drugi HIT Coś sensownego potrzebuje jako aeroby na te 7tygodni redukcji, A6w aktualnie od jutra ruszam
Szacuny
75
Napisanych postów
5029
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
58202
Peps jak ci nie zależy na mięśniach to se biegaj jak chcesz
Koledzy ci dobrze radzą. Jakbys zrobił dobrzeHIIT, i to jeszcze rano na czczo, to podejrzewam, że nie miałbyś ochoty na aeroby albo siłke jeszcze wtym dniu...
Szacuny
7
Napisanych postów
1266
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11944
Tak rozmyślam jeszcze nad tym bieganiem dlaczego tylko 4 razy w tygodniu należy biegać... pewnie chodzi wam o regeneracje i mięśnie aby nie popalić, tak ?
Szacuny
0
Napisanych postów
783
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4006
Ja uwazam ´, ze najlepiej jest biegac codziennie i nie wazne o której godzinie.No rano jest ten plus, ze jest swiezsze powietrze.
Ale zeby biegac codziennie, musisz lubiec biegac, bo jak nie lubisz to po niedlugim czasi znudzi Ci sie bieganie.
Ja osobiscie lubie biegac i nigdy nie nudzie mi sie jak biegne.
A na czczo nie beiegaj, bo nie bedzeisz mial sily, tym bardziej z rana, po dlugiej nocy.
No oczywiscie z pelnym zoladkiem tez nie bo sie skonczy bieg, po kilku minutach.Hehe
Zmieniony przez - Arek1987 w dniu 2006-10-05 22:16:12