...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poważnie pytasz?Na rynku jest oporowo smakowych serwatek różnych firm,nie spotkałem się natomiast z takim smakiem jak mówisz-naturalnym,chyba że masz no myśli bezsmakowe białko,ale te jest w porządku-całkiem neutralne.W każdym razie poszukaj serwatek Ultimate Nutrition,Sports One,Inkospor i Multipower.
...
Napisał(a)
No tak naturalny - bezsmakowy. Ani incosport ani multipower nie mają innego smaku!!! Są kakaowe itp. ale to jest najczęściej białko sojowe, a Olimpu jest z jajek, więc nie za dobrze to wygląda. Wiem, że multipower ma napój z białkiem serwatkowym, ale ten nie ma jeszcze atestu i w Polsce go nie dostanę.
...
Napisał(a)
Porponuje sports one -whey 2, ultimate nutrition-prostar whey,hi-teac- chyba tez ma jaies bialko serwatkowe smakowe.
Moderator
Moderator
...
Napisał(a)
Ja od daaawna jade na serwatce bezsmakowej ultimate nutrition-tej 95% bialka. Jest milion sposobow zeby urozmaicic smak ;). Od bardziej skomplikowanych typu wrzucenie do blendera lodow, owocow itp do najprostszych-czyli lyzeczka kakao lub kawy.
Polecane artykuły