Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
884
Witam mam dwa pytania:
1. Jeżeli w dni treningowe biore kreatyne 2x po 4tabsy(5g) przed i po treningu to białko będzie lepiej wziasc może przed kreatyna przed treningiem czy może po kreatynie po treningu ,ponieważ gdzieś czytałem że liczy się kolejność bo jedno niszczy drugie?
2.Jeżeli 2 tygodnie temu zaczołem cykl z kreatyna i niedługo jest sylwester to mam np. 3dni przed sylwkiem nie brac kreatyny czy normalnie mogę brać ? nawet dzień przed sylwestrem?
Szacuny
15
Napisanych postów
18755
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
86927
Co do drugiego to bierz normalnie. Co do krety to obojętnie jak ją przyjmiesz. Możesz równie dobrze wziąć rano i przed treningiem. Nic nie zahamuje jej wchłaniania. I to samo pytanie ode mnie co Meju.
Szacuny
0
Napisanych postów
66
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
884
Mam ustaloną dięte z wczesniejszym obliczeniem zapotrzebowania i wiem ,że białko to uzupełnienie diety spokojnie :)
Chodzi mi tylko o to ,że gdzieś czytałem że kreatyna czy tam białko poprostu nawzajem się ''gryzą'' :)
Szacuny
15
Napisanych postów
18755
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
86927
I tak przecież kreatyna nie wyparuje z jego organizmu w krótkim czasie więc teoretycznie i tak go porobi i tak więc ja bym brał normalnie. Dawaj dużo mięcha jak będziesz pił to będzie lepiej.
Szacuny
8
Napisanych postów
9318
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
26947
kotlet95
I tak przecież kreatyna nie wyparuje z jego organizmu w krótkim czasie więc teoretycznie i tak go porobi i tak więc ja bym brał normalnie. Dawaj dużo mięcha jak będziesz pił to będzie lepiej.
Biorac normalnie nie bedzie zadnych korzyski a po alkoholu i tak "wysiusia"