Przyszedl czas na mala rekonstrukcje treningu... Ogolnie chodzi o biceps mam juz jeden dzien nowym planem za soba i jestem pod wrazeniem...
Biceps:
Stangielka o kolano 2*8
Unoszenie stangi 2*8 (ciezar dobrany tak, ze w drugiej serii ostatkiem sil ostatnie dwa powtorzenia)
Unoszenie sztangielek na przemian 3*8 (ciezar na dwie hantle taki sam jak na sztandze w cwiczeniu poprzedzajacym)
Rownoczesne unoszenie sztangielek ze skretami (w fazie max napiecia) 2*8
Przerwy pomiedzy seriami 100-120s...
Nie bylem przekonany poczatkowo do tego typu cwiczenia bica, ale musze przyznac, ze efekt widoczny (tzn. caly czas czuje, ze miesien pracowal minely 2 dni) To tez sprawia, ze jesli ktos bedzie chcial sprobowac to nie radze czesciej niz 2 razy w tygodniu...
Najwazniejsze to dobrac odpowiedni ciezar... Pozdrowienia
Biceps:
Stangielka o kolano 2*8
Unoszenie stangi 2*8 (ciezar dobrany tak, ze w drugiej serii ostatkiem sil ostatnie dwa powtorzenia)
Unoszenie sztangielek na przemian 3*8 (ciezar na dwie hantle taki sam jak na sztandze w cwiczeniu poprzedzajacym)
Rownoczesne unoszenie sztangielek ze skretami (w fazie max napiecia) 2*8
Przerwy pomiedzy seriami 100-120s...
Nie bylem przekonany poczatkowo do tego typu cwiczenia bica, ale musze przyznac, ze efekt widoczny (tzn. caly czas czuje, ze miesien pracowal minely 2 dni) To tez sprawia, ze jesli ktos bedzie chcial sprobowac to nie radze czesciej niz 2 razy w tygodniu...
Najwazniejsze to dobrac odpowiedni ciezar... Pozdrowienia
... znowu polubiłem żelastwo.