Szacuny
0
Napisanych postów
894
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
6281
wydaje mi sie zią ze grupa G Chelsea z Liverpoolem zapewne skocza sobie do gardel to bedzie istna bitwa o Anglie wymieszane z Hiszpanskim temperamentem czyli Betisem i solidnym Anderlechtem BTW jak patrzylem ze losuja Jakas Artmedie czy FC thun to myslalem ze mnie szlag trafi w kontekcie Wiselki
Szacuny
0
Napisanych postów
417
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1266
fatk żal ściskał i mnie ... FC Thun czy Art.Bratislava <--- te bagno co prawda zasłużenie awansowało lecz pomimo tego jakoś nie pasują do LM ale jednak SĄ .
Szacuny
0
Napisanych postów
1405
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3601
Grupa A jak dla mnie jest najsilniejsza dwie bardzo solidne firmy (Juve i Bayern )
G tez ciekawa (pojedynek Chelsea z LVP)
Ciekawie zapowiada sie rowniez pojedynek Realu Madryt z Lyonem
Galaktyczny Madryt F.C
29x mistrzostwo Hiszpani
Nur Real
Szacuny
1
Napisanych postów
849
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12075
mojim zdaniem G w ktorej gra druzyna ktorej kibicuje. Grupa w ktorej spotkaja sie 2 druzyny angielskie. LFC z Czel$i w poprzednim sezonie wygralo z nimi najwazniejszy dwumecz wiec zapowiada sie ciekawie. Anderlecht tez grozny, szczegolnie u siebie. Betis najslabsza druzyna grupy ale tez napewno latwo skory nieodda.
Szacuny
0
Napisanych postów
417
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1266
Dziwi mnie że jeszcze nikt nie zagłosował na grupę H ... Inter i Porto to nie trzeba przedstawiać . Rangersi są solidną ekipą która w Szkockiej lidze nie ma równych ... no a Art.Bratislava w tym sezonie też ma coś do powiedzenie aż za dużo Wyeliminowanie Celtic-u a potem Partizana Belgrad mówi samo za siebie . Zobaczymy z czasem ...