Szacuny
27
Napisanych postów
3554
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
49349
ja mam podobnie wziołem 2 tabsy tego produktu żeby lepiej się pouczyć do prezentacji na jutro a ten szajs jeszcze mnie dodatkowo usypia
NIE POLECAM TEN PRODUKT TO śCIEMA
- Panie doktorze nie pale, nie pije, nie cpam, nie koksuje, jak dlugo bede zyl?
- a Po co ?
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
21
Niedawno miałem znowu styk z tym suplementem i co ciekawe - wszystko w porządku, działał świetnie (wyraźne pobudzenie). Nie wiem dlaczego wcześniej nie czułem żadnego efektu. Obecnie dałbym "bardzo dobry" zamiast "nie polecam".
No i jeszcze to co napisała Gosia wcześniej, czyli plus za te celulozowe kapsułki, bo w Polsce to nadal rzadkość.
Zmieniony przez - bazylishek w dniu 2008-10-03 14:48:25
Szacuny
2
Napisanych postów
117
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
550
Mieszane opinie powyżej to prawdopodobnie rezultat narastającej tolerancji na kofeinę. Trzeba mieć na uwadze że to jednak używka a nie typowy suplement diety Okazjonalne przyjęcie 200 mg daje rewelacyjne efekty, natomiast lepiej nie stosować regularnie dużych dawek, zwłaszcza jak ktoś zamierza budować masę mięśniową. U osób zażywających regularnie duże dawki oprócz tolerancji występuje uzależnienie fizjologiczne z nieprzyjemnymi objawami odstawiennymi. Co do produktu Activlaba to oceniam go pozytywnie, chociaż lepsza jest moim zdaniem kofa Prolaba i lepiej też wychodzi cenowo. Mimo wszystko polecam, z umiarem