Szacuny
258
Napisanych postów
1869
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23257
Mam do was pytanie czy mozna wykonywac abs 2 bez drazka?? bo niestety niemam dostepu do drazka...
jesli można to jakoś robic bezz to prosił bym o wklejenie takiego planu z góry dzęki :D
Szacuny
0
Napisanych postów
91
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
267
Możesz to na czyms innym robic. Wystarczy abyś wisiał. Ja tez nie mam drązka i robiłem to na metalowym pręce huśtawki potem przeniosłem się na drabine:)
Szacuny
258
Napisanych postów
1869
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23257
No wiec tak narazie robie a6w + spalacz tłuszczu bo troche mi w pasie przybyło a te abs2 chce zrobic około 1miesiac po zakończeniu a6w bo słyszałem ze to jest na zwiekszenie miesnie brzucha no a niepowiem moje sa takie małe troche :P albo mi sie wydaje niemam wogóle mozliwosci zwiasania w tym problem ;/ nieda sie tego zastapic jakims innym cwiczeniem?
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94099
trening silowy nie spali ci tluszczu.
spalenie z konkretnej partii nie jest mozliwe [poza jakas tam liposukcją]
efekt taki OPTYCZNY[tylko i wyłącznie] spowodowany jest tym ze wyrobienie mięsni a więc ich wzrost powoduje ich wyłonienie i lepszy wygląd- jednakze poziom tluszczu jest taki sam.
nie odzowne beda wysilki tlenowe poparte bardziej odpowiednim odzywianiem
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1352
a6w jest dobre na rzezbe, sam ja stosowalem..jesli chcesz zrzucic oponke, to musisz sie dodatkowo troche wypocic:P bieganko, pilka, cokolwiek, byleby palic tluszcz;) abs2 jest dobry na sile i mase, wiec patrzac w lustro, zdecyduj co dla ciebie odpowiednie:)
pozdr