Witam.Dlugo szukalem w wyszukiwarce,ale jest bardzo niewiele na temat tego reduktora. Mianowicie:Planuje zakupic Ab-Solved na cykl redukcyjny...Teraz zapytuje: Czym to oslaniac,zeby mi z masy miesniowej nie polecialo.. Oraz czy ab-solved nie powoduje jakichs skutkow ubocznych typu lysienie? ;P Czy moge to brac bez obawy...Jest to niestety drogi supl :/ Zanim kupie-chcialbym zasiegnac opinii kogos,kto juz moze bral...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to jest miejscowy "spalacz" wiec jak chcesz robic redukcje w oparciu tylko o ten srodek to zmarnujesz kase.
tego warto uzyć wtedy jak masz gdzieniegdzie troszke zbedneko tłuszczu i trudno go spalic stosujac inne suple tju:termogeniki.PS: sa lepsze od absolved.
Chcesz zrobic redukcje to najpierw dieta, aeroby lub trening hit i do tego termogeniki w polaczeniu z l-karnityna.
tego warto uzyć wtedy jak masz gdzieniegdzie troszke zbedneko tłuszczu i trudno go spalic stosujac inne suple tju:termogeniki.PS: sa lepsze od absolved.
Chcesz zrobic redukcje to najpierw dieta, aeroby lub trening hit i do tego termogeniki w polaczeniu z l-karnityna.
...
Napisał(a)
Moze troche za malo informacji podalem..Mianowicei mam 179cm wzorstu przy wadze 76kg. Zawartowsc tluszczu w organizmie i tu jest problem :/ To okolo 15.5-16 %,a wiec sporo :/
Jakie reduktory w takim razie bylyby godne polecenia dla mnie??
Jakie reduktory w takim razie bylyby godne polecenia dla mnie??
...
Napisał(a)
meta burn xtp
thermo speed - nie wiem czy dostaniesz
oraz inne...jak redline, scorch
zobacz link z mojego podpisu...moze Ci troche pomoze w wyborze odpowiedniego spalacza
thermo speed - nie wiem czy dostaniesz

oraz inne...jak redline, scorch
zobacz link z mojego podpisu...moze Ci troche pomoze w wyborze odpowiedniego spalacza
http://www.sfd.pl/TEST_spalacz_REDOX_EXTREME-t1165501-s45.html - redukcja 2018
http://www.sfd.pl/-t1090712-s450.html -> blog treningowy
...
Napisał(a)
Spalacze miejscowe warto stosować tylko jako ostatni szlif formy
pzdr.

pzdr.
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
hrrr tylko o ile sie nie myle nikt do konca nie wie czy dzilaja miejscowo czy jednak systemowo 

...
Napisał(a)
Biniu jeśli chcesz łykac żel to może i faktycznie
pzdr.

pzdr.
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
nie o tym mysle
byly delikatnie mowiac watpliwosci czy srodek nie wnika jednak do krwioobiegu i nie jest dystrybuowany systemowo

byly delikatnie mowiac watpliwosci czy srodek nie wnika jednak do krwioobiegu i nie jest dystrybuowany systemowo
...
Napisał(a)
Stosowałem jeden z takich środków i bardzo w to wątpię...
Swoją drogą kiedy/gdzie pojawiły sie te wątpliwości?
Daj jakieś namiary
pzdr.

Swoją drogą kiedy/gdzie pojawiły sie te wątpliwości?
Daj jakieś namiary

pzdr.
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
po jakims pol roku od pojawienia sie produktu
nigdy nie zostaly roziwane
i w moim odczuciu mialy sens
ale to bylo dawno produktu juz nie ma o ile pamiatam wiec nie wiem czy ktos bedzie to odgrzebywal
nigdy nie zostaly roziwane
i w moim odczuciu mialy sens
ale to bylo dawno produktu juz nie ma o ile pamiatam wiec nie wiem czy ktos bedzie to odgrzebywal
...
Napisał(a)
Ja jeszcze troche mam
Przed wakacjami będę używał o ile się nie przeterminowało
Ja jestem bardzo wrażliwy na wszystkio wiec gdyby coś niemiłego wniknęło mi do krwiobiegu prawie napewno bym to odczuł
Oczywiście prawie robi wielką różnice
A produkty tego typu sa dalej dostępne...
(offtopic) Biniu zajrzyj do AD do mojego posta
pzdr.
Zmieniony przez - Ripper14 w dniu 2005-12-15 13:00:03

Przed wakacjami będę używał o ile się nie przeterminowało

Ja jestem bardzo wrażliwy na wszystkio wiec gdyby coś niemiłego wniknęło mi do krwiobiegu prawie napewno bym to odczuł

Oczywiście prawie robi wielką różnice

A produkty tego typu sa dalej dostępne...

(offtopic) Biniu zajrzyj do AD do mojego posta

pzdr.
Zmieniony przez - Ripper14 w dniu 2005-12-15 13:00:03
Smerfujący Moderator
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!