Witam,chciałbym zapytać się jakie testy mogę mieć na egzaminie z gimnastyki i z piłki nożnej na AWF w tym roku?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
http://www.awf.edu.pl/go.php?d=rekrutacja&id=3_testy&l=rekrutacja,!new
znalazłem coś takiego
znalazłem coś takiego
...
Napisał(a)
zADZWON DO NICH ALBO ZNAJDX ICH STRONE I WSIO W TEMACIE Każdy AWF ma swoje egzaminy.Jak ja zdawałem to Krakow miał inne i Biała tez miała inne.
...
Napisał(a)
Od razu ostrzegam,jak mysliszże bedziesz tylkolatał za piłką na tych studiach to odrazu zrezygnuj.Na banie tez tzreba zarzucac.
...
Napisał(a)
na stronie nic nie znalazłem,a co do wypowiedzi Cyklop00 to nie rozumie w ogóle o co chodzi.
...
Napisał(a)
Bo zawsze jest jakiś % ludzi,którzy myślą,ze jak pojda na AWF to beda tylko za piłką lataći przewroty robić a to jest tylko czesc tych studiów.Trzeba sporo na banie zarzucać.
...
Napisał(a)
w ogole to mozna gdzies zobaczyć listy wyników z testów sprawnościowych np. w poprzednim roku ? jakie były progi ? jaka była max ilośc pkt i min ilość pkt promująca do dostania się na awf ? obojętnie który awf, chce rzucic okiem jaki mniej wiecej poziom prezentowano w tamtych okresach....
"Today I'm smarter and healthier than yesterday.
Tomorrow I'll be smarther and healthier than today"
Permanent development...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!