Szacuny
0
Napisanych postów
190
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3334
Witam, mam niecałe 18lat, zamierzam zacząc brac ts ex, l-karnitynevitalmax liquid, tauryne mega caps vitlamax, no i k****a mam problem, jak zapewne wielu, ze starymi jak wielu uważają oni że to sama chemia i nie mam tego brac, no i prowadzę z nimi wojnę na ten temat od 3miesięcy bardzo bym prosił każdego kto się na tym zna o przedstawienie pozytywnych przykładów działania tauryny karnityny(wiem ze ma dzialanie prozdrowotne, ale czy ktos może podac konkretne przykłady). I jeszcze jedno co do ts ex, mój stary zobaczyl ze tam jest tyrozyna i mi k****a mowi że to pochodna efki bo ma podobną nazwę i przez to jest szkodliwa. Bardzo bym was prosil o jak najwięcej i jak najbardziej konkretnych przykładów
Szacuny
0
Napisanych postów
190
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3334
to co chcę brac mam w temacie do którego link jest parę wypoweidzi wyzej, no ale wymienię jeszcze raz: ts x, tauryna vitalmax, lecytyna, tran witaminki. Nie chodzi o to że sary nagle wyrwie mnie po zażyciu kapsulki na badania tylko po jakiś 2dniach od osatniej kapsułki ts. a tak przy okazji czarek wyraźnie zaznaczyłem wyżej że starych juz przekonałem a teraz walczę tylko o dodatkowe fundusze
Szacuny
0
Napisanych postów
190
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3334
No dałem staremu przeczytac skład ts ex i zobaczył tam że jest tyrozyna i ze to największy składnik tego produktu, a według niego to coś z efką bo się tak samo nazywa. a teraz właśnie wybiera się specjalniej do Wa-wy(z pomorza jestem ) żeby znaleźc PORZĄDNEGO lekarza sportowego. czy ktoś mógłby mi podac jakiegoś zaufanego lekarza z tego miasta ktory mógłby im wybic z głowy te bzdury??
Szacuny
0
Napisanych postów
190
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3334
Co do wychowywania starych to sobie mogę pomarzyc, bo mój stary to BARDZO za***isty jest z psychologii i soba pomiatac nie da więc nie ma nawet mowy o próbowaniu. A od niego potrzebuję kasy na suple i zależy mi na czasie, a z tym numerem do dajcie na poważnie a nie k****a z religą mi tu wypadacie, ja mówię na poważnie tego numeru potrzebuję do wtorku, bo w środe stary wybiera się do stolicy.
Szacuny
3
Napisanych postów
405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5077
Dokładnie tak jak mówi Krzychen.
Gdy ostatnio przyszła mi paczka do domu, w której było 1,5 kg NitroProGen, 400 g Kreatyny, 500 g Dextrozy i 1kg Carba to ojciej zapytał ile za to dałem, a ja powiedziałem, że dużo i tyle.
Gościu kup sobie tą Tauryne tak aby starzy zobaczyli, że nie mają wpływu na czy kupisz coś. Powiedz, że kosztowało cię to 40 zł a oni napewno tego nie wyrzucą. Dodaj, że zwrotów nie przyjmują i nie masz paragonu !!!
Jak oni nie, bo nie <-argument) To ty tak, bo tak i już !!!
Szacuny
0
Napisanych postów
190
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3334
Akurat kasę to mój stary ma gdzieś i moge wam przyrzec że niedośc że mi to wyrzuci to jeszcze moje 75zł kieszonkowego pójdzie w pi**u. JA CHCĘ JAKIEGOŚ LEKARZA SPORTOWEGO w WAWIE!!! PROSZE NIECH KTOŚ MI POMOŻE!!