Szacuny
11
Napisanych postów
1976
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25814
czesc, dawno juz nie zamieszczalem fotek, bo gdzies od wrzesnia, no ale przyszedl czas na nowe foty, tym razem nie moje ale kumpla, sa troche kiepskiej jakosci bo robione z Webcama, no ale zawsze cos widac. Jego wymiary to: bic 47cm, klata 125, pas 78 a ile ma w karku to nie wiem, ale z pewnoscia duzo. Prawde mowiac to strasznie sie rozrosl ostatnimi czasy, z dnia na dzien coraz wiekszy:)
Oczywiscie nic nie bral:)
Szacuny
0
Napisanych postów
167
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16767
Hmm...wyglada za***iscie, chodze z nim do klasy i jak siedzi przede mna w lawce to zaslania mi caly swiat:) Ale koles jest naprawde wielki. Mysle je jechal na l-karnitynie w płynie i to duzo mu dalo. Tylko tak dalej,Trzymam kciuki.
Szacuny
7
Napisanych postów
2022
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12054
Siema...ale duzo fotek widziałem i to mi albo wyglada na fotomontarz albo na jakies dziwne zdjecie!!!Ile on ma w łapie 50?!!!!!Cos mi nie pasi ale jak jest wzytsko ok to znaczy ze neizły z niego ByQ!!!!!!!!!POZDRAWIAM KLIMO
,,MaSa To PoTęGa,,
!!!JEŚLI CI POMOGŁEM DAJ SOGACZA!!!
::!!MASA TO POTĘGA!!::
!!KOŁBASKOWO TEAM!!
Szacuny
7
Napisanych postów
4595
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
22879
Fajnie sobie bica pieścią wypycha
============================================================
<==Jak się nie ma matki, to cycki ojca nie pomogą==>
Jakby ktoś chciał pogadać to 5274357
"Zjedz dziś, to co możesz zjeść jutro" by Garfield (moje credo)
6 Kyu Karate Shito-Ryu
Szacuny
10
Napisanych postów
2097
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
69594
klimo naucz sie czytac 47
" Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości ". JOE WEIDER TRENER MISTRZÓW OD 1936R.
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
Szacuny
11
Napisanych postów
1976
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25814
kur.. po jaka cholere mialbym umieszczac fotomontarz, dlaczego mialoby mi zalezec zeby kogos klamac, a dlaczego foty sa kiepskiej jakosci pislem juz, no wlasnie i ma 47 w lapie!!
Szacuny
2
Napisanych postów
1323
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
25542
cienko przerobione to zdjecie, nie postaraliście sie. Zaguś - :Mysle je jechal na l-karnitynie w płynie i to duzo mu dalo. Tylko tak dalej,Trzymam kciuki.: buhahahahaha ale wał