Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

45 latek wita Was.

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 730

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3 Wiek 45 lat Na forum 74 dni Przeczytanych tematów 10
Kawałek historii ...
Dawno ,dawno temu ćwiczyłem bylem tu jak forum raczkowało ,niestety loginu i hasła Już nie pamiętam . W 2013 okazało się ze mam nowotwor (Chloniak Hodkina 4B) w 2016 mialem przeszczep szpiku.. Duze problemy z płytkami krwi latami po przeszczepie ,a poniewaz przyjalem 68 chemii to zoladek,wątroba czy flaki mam rozwalone ... Udalo.mi.sie rok temu wrócić na stary szlak czyli tramwaje . No i zmienil mi sientryb pracy .5 lat pracowałem na kuchni po 12 godzin ...wiec bylem dalej chudy . Przez rok czasu w robo za sterami tramwaju przytyłem 11 kg ale większość idzie w brzuch ,nie ma jeszcze tragedii .183 cm /83kg w tej chwili . Chodze na spacery ,ćwiczę hantlmi.i cialem co 2 dni .nie jadam fastfoodow. Czekam na lepszą pogodę bo marzy mi się siłownia zew ... Bieganie odpada .... Co byście mi jeszcze polecili. No i przepraszam za tak długi wywód.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ojan Jan Olejko Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12661 Napisanych postów 31243 Wiek 76 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1136573
Rzeczywiście nie ma tragedii 183/83 - mam teraz 166/72
Piszesz, że coś robisz hantlami ale nie wiemy co. Byłeś na forum a więc zakładam, że jakąś wiedzę o treningu i jedzeniu masz. Napisz jaki masz cel. Sam obecnie chodzę na zewnątrz 2 godziny dziennie (ale nie pracuję i mogę sobie na to pozwolić ). Przygotowuję się do Mistrzostw Śląska w kulturystyce będących 22-23 marca w Będzinie.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 3 Wiek 45 lat Na forum 74 dni Przeczytanych tematów 10
Życzę powodzenia ! Ja nigdy w mase nie szedlem bardziej w rzeźbę i taki mam cel zgubic lekko wystajacy brzuch ,przenieść to na gorę hehe. Cwiczenia jakie robie z hantlami i sztanga sa standardowe ,dopiero w przyszłym mcu kupie laweczke poki co leze na podlodze i robie sobie seryjki hantlowe.no i mówię ruch ,ruch bo przy trybie siedzącym w pracy po 10 godzin wracam np z buta do domu ,no chyba ze leje .. Nie dlugo zaczynam sezon rowerowy a samochód odstawiam . Dieta sama mi się zrobiła najczęściej gotowana ze wzgledu na rozwalone organy po chemiach .dzieciakom smaze a sobie gotuje mieso .
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12661 Napisanych postów 31243 Wiek 76 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1136573
Prawie zawsze trenowałem w domu - drążek to była rurka na hakach nad drzwiami, ciężarki zrobione samemu lub 5 litrowe butle po wodzie wypełnione piaskiem.
Brzuch trenuję prawie każdego dnia.
Trening dopasować pod to co się lubi robić. Ostatnio nagrywałem swoje całe treningi bez wycinania odpoczynków i nietrwały one ok. 40 minut.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Możesz podlinkowac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
MarMotorniczy
Możesz podlinkowac?
Mogę
Tu jest mój dziennik a filmiki pokaże Ci YouTube - jest ich kilkaset https://www.sfd.pl/Kulturystyka__ciągła_walka_o_wygląd-t1063942-s1117.html#post-20286985 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1283 Napisanych postów 1651 Wiek 2 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16015
ojan
Piszesz, że coś robisz hantlami ale nie wiemy co. Byłeś na forum a więc zakładam, że jakąś wiedzę o treningu i jedzeniu masz. Napisz jaki masz cel. Sam obecnie chodzę na zewnątrz 2 godziny dziennie (ale nie pracuję i mogę sobie na to pozwolić ). Przygotowuję się do Mistrzostw Śląska w kulturystyce będących 22-23 marca w Będzinie.

Szkoda że w tym terminie mam zawody córki i swoje bo bym chętnie przyjechał Cię obejrzeć, mam blisko a w Będzinie pracuję :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
XDM
ojan

Szkoda że w tym terminie mam zawody córki i swoje bo bym chętnie przyjechał Cię obejrzeć, mam blisko a w Będzinie pracuję :)
No to ogladaj filmiki z moimi treningami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1283 Napisanych postów 1651 Wiek 2 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 16015
Na YouTube oglądam bo mi się często wyswietlasz :) Ale szkoda że nam się pokrywają terminy zawodów bo fajnie byłoby się spotkać na żywo. Razem z Wycwielem będziemy niedaleko Ciebie startować bo w Mysłowicach, od Będzina jest ok 20km.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
XDM
Na YouTube oglądam bo mi się często wyswietlasz :) Ale szkoda że nam się pokrywają terminy zawodów bo fajnie byłoby się spotkać na żywo. Razem z Wycwielem będziemy niedaleko Ciebie startować bo w Mysłowicach, od Będzina jest ok 20km.
A kiedy macie start?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
23
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak typ naszego układu nerwowego determinuje nasz trening ?

Następny temat

Zrównoważony trening wg ekspertów medycyny sportowej ?Poważnie ??

Spalanie
Polecane artykuły