SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

3 dniowy split + trening metaboliczny

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 694

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 49 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607
Witam, trafiłem na artykuł sfd sprzed kilku lat na temat treningów metabolicznych i jego kombinacji. Czy ktoś stosuje może owe połączenie? Jeśli tak to jakie są efekty, jak z regeneracją ? czy po treningu siłowym dając 3 ćwiczenia po 8 powtórzeń i tak 3 obwody z ok. 50 % maksymalnego ciężaru będzie ok ? Pozdrawiam!

Persona Non Grata

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 383 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
raczej zrób w osobne dni- z większą ilośćią ćwiczeń, będzie na pewno efektywniej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 49 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 607
też tak myślałem tyle ze jestem mocno ograniczony czasowo, 4 dni treningu w tyg. to max u mnie niestety:( ktoś stosuje moze jeszcze taki trening?

Persona Non Grata

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 383 Napisanych postów 37476 Wiek 3 lata Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 126440
no to zrób wpierw podstawy kulturystyczno-siłowe a metaboliczny niech będzie niejako dopełnieniem tego treningu- tylko jednak, pomimo wszystko w wersji pełniejszej.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Split 4 dniowy + drop set do oceny.

Sztos