Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
233
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
5159
1.WIEK: 19
2.WAGA: 116
3.WZROST: 187
4.WYMIARY:
BICEPS: 46,5
KLATA: -
UDO: 72
TALIA: ok 90
5.STAZ NA SILOWNI: 3-3,5 roku
6.DIETA - jest
BIALKO:
WEGLOWDANY:
TLUSZCZ:
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl: 50 mety , 2 cykl: 150 mety
8.TRENING: split (superserie, serie łączone itd)
9.CEL CYKLU: masa
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 12 miesięcy
11.POZIOM BF% -
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): tendencja do tycia, z natury dobrze zbudowany - nie umiem określic typu
13.STAN ZDROWIA: b.dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: brak
15.WYNIKI SILOWE: nie sprawdzam, bardziej przykładam sie do techniki
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata :
martwy ciag :
przysiad :
PYTANIE:
Witam. Mam zamiar przeprowazić swój 3 cykl. Dwa pierwsze były na samej mecie, pierwszy taki wprowadzający i drugi raczej też .. ogólnie poszły niewielkie ilości mietka ruskiego-razem 200 tabs po 5 mg. Teraz chciałbym przeprowadzić cykl na mecie, tesciu prolo i winku w moich oczach wygląda to tak.Proszę o jakieś sugestie nie jestem wielkim fanatykiem koksu wiec nie wiem czy dobrze to rozpisałem
1-6 meta 25 mg ed
1-6 test prolo 200 mg e5d
6-10 test prolo 300 mg e5d
6-10 Winstrol 20 mg ed
I tutaj takie moje pytania..czy jest sens dorzucać ten winstrol czy lepiej skonczyc cykl jakimś innym środkiem ?? A moze jechac samą mete i testa ?
Jak z Nolvadexem ?? jechać cały cykl czy dopiero przy jakiś problemach zajechać dawką uderzeniową i ciągnąć wtedy do konca cyklu??
ile czasu po ostatnim strzale testa wrzucić clomid i w jakich ilościach , przez jaki czas
acha jeszcze jedno pytanie bardziej dotyczące suplementacji..
Czy na cyklu dorzucic glutaminke i aminy , spotykam sie róznymi teoriami na ten temat. jesli tak to w jakich ilościach ?
Szacuny
33
Napisanych postów
3592
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31924
10 tyg na oralach -dluggo
lepiej:
1-10 - prolo (moze bysc taka dawka jak pisales)
1-4 -meta 20-25mg
9-12 -wins 30mg ed
przy dobrej diecie mozesz odpuscic aminokwasy,zainwestuj w dobry izolat bialka przez caly cykl esseliv 3tabsy na dzien
Zmieniony przez - adrian134 w dniu 2007-12-06 17:38:43
Szacuny
14
Napisanych postów
3624
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
25684
Moim zdaniem czy pociągniesz mete do 6 tyg czy do 4-tego,to dla Ciebie będzie to bez różnicy.Z Twoim krótkim doświadczeniem,biorąc mete 6 a nie np 4 tyg.raczej nie dodasz wiecej mięcha(a może raczej wody).
Natomiast dla Twojej wątroby różnica bedzie istotna,biorąc pod uwage nastepnego kopa,tym razem z wina.
Szacuny
75
Napisanych postów
14747
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
102587
1-4 Metan 30mgED
1-8 T.Enan 200mgE3D(tu skłaniałbym się przy Twoich parametrach doEOD,ale mam wrażenie,że jesteś mezo i nie wiem jaki masz BF)
6-9 Wins40 mgED
10-14 dni po ostatniej iniekcji testa clomid,przed snem.
1-2D 200mg
3-4D 100mg
3tyg.50mg
Jeśli masz skłonności do gino trzymaj Nolvadex pod poduszką W razie atrofii jąder HCG.
Szacuny
33
Napisanych postów
3592
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
31924
BL zwroc uwage na jego wczesniejsze "cykle" 30mg mg mety i 200testa c2d to duzy przeskok
wydaje mi sie ze moja propozycja byla dobra jednak popre BL i dodalbym troszke wiecej testa
eseliv i esentiale to to samo
Zmieniony przez - adrian134 w dniu 2007-12-06 22:30:51