Siema ... mam 14 lat (prawie 15) no i zacząłem niedawno ćwiczyć ... chciałbym aby ktos pomógł mi ułożyc program cwiczeń... na siłownie chodze 2-3 razy w tygodniu :/ wiec troche mało... głownie chciałbym sie lepiej bić bo narazie to mną pomiatają :-/ jestem dośc wysoki jak na swój wiek bo mam 1,80 m wzrostu wiec nałapie troche siły moze cos to da... ogolnie
-nie moge wykonywać cwiczeń na dolne partie pleców poniewaz mam tam naciągnięty mieśien przez tyczke jak skakałem w wzwyż :)
-głownie chodzi mi zeby zwiększyć siłe na klate, triceps... no i moze rzeźba na bica ale bic to tak przy okazji
-narazie biore na klate 45 KG ;[ ... jak, ile seri po ile powtórzen jakim cięzarem cwiczyć zeby zwiększyć siłę i masę? ile jeść ?
p.s niechce zadnych sterydów, odzywek etc. narazie dopiero miech chodze na siłke ;P plz HELP
/sor za chaotyczność w poscie ale spiesze sie ... prosze o pomoc
-nie moge wykonywać cwiczeń na dolne partie pleców poniewaz mam tam naciągnięty mieśien przez tyczke jak skakałem w wzwyż :)
-głownie chodzi mi zeby zwiększyć siłe na klate, triceps... no i moze rzeźba na bica ale bic to tak przy okazji
-narazie biore na klate 45 KG ;[ ... jak, ile seri po ile powtórzen jakim cięzarem cwiczyć zeby zwiększyć siłę i masę? ile jeść ?
p.s niechce zadnych sterydów, odzywek etc. narazie dopiero miech chodze na siłke ;P plz HELP
/sor za chaotyczność w poscie ale spiesze sie ... prosze o pomoc
Małżenstwo - głowna przyczyna wszystkich rozwodów... (c) ktos
Olewam mature, ide do rządu!