Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18
W takiej sytuacji, mimo dopingu Ekwadorczykow, "Janas nie widzę w dalszych rozgrywkach." ... - Jak większość przewidziała,
z grupy wychodzimy, /nogami do przodu./ -
A w Polsce po powrocie, to tylko kiler. No chyba, że się mylę.
Szacuny
0
Napisanych postów
600
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4087
o ****a ja to sie martwie zeby kompromitacji nie bylo, czyli z 5-0, a Ty tutaj mowisz ze niemcy sa do ogrania zejdz na ziemie! jak nam strzela mniej niz 4 bramki to bedzie sukces. widziales jak oni wczoraj grali z Kostaryka?
Szacuny
2
Napisanych postów
8441
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
59133
Żeby mysleć o korzystnym wyniku to trzeba dokonać zmian na mecz z Niemcami, przedewszystkim trzeba zmienić taktyke już bym się nie bawił w 4-5-1 bo żeby grać taką taktyką to trzeba mieć pomocników w formie a wszyscy wiemy co pokazali we wczorajszym spotkaniu. 4-4-2 myślę że się lepiej sprawdzi, oczywiście trzeba zmienić bocznych obronców no i środek pomocy, a na tych formacjach nie mamy wartościowych zmienników.
Więc naprawde będzie bardzo i to bardzo ciężko ale wierzę po ciuchu w naszych.
Zmieniony przez - erulf w dniu 2006-06-10 13:56:43
Szacuny
0
Napisanych postów
233
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4474
są są do ogrania każda druzyna jest do ogrania tylko trzeba GRAĆ strzelać na bramke biegać po boisku a nie stać jak kołki i nie czekac az pilka sama strzeli gola..ja na miejscu Janasa wstrzasnal bym tym zespolem i powiedzial po prostu ze maja zapier**** przez pelne 90 minut z pelnym zaangazowaniem..to są Mistrzostwa Świata w koncu a nie sparing z ogórkolandią ktora czeka az im sie gola strzeli..
Siła bez sprawiedliwości to przemoc..sprawiedliwość bez siły to nieudolność..
Masutatsu Oyama