Czesc. Mam na imię Paweł.
W skrócie. Dziennik zakładam bo potrzebuje stałego punktu żeby gdzieś notowac jak idzie progres czy wgl idzie,wyciągać wnioski i może jak ktoś bd zaglądał to coś podpowie, doradzi.
Póki co jestem po długiej przerwie, spowodowanej dwiema kontuzjami, jedna po drugiej... No szkoda gadać.
Aktualnie jeszcze leczę tendinopatie ścięgna mięśnia nadgrzebieniowego. Ale da się już ćwiczyć wszystko oprócz wyciskania nad głowę na barki.
Aktualnie waga 93.5kg. Ale jest to taka sylwetka że wstyd wrzucać.
Po tygodniu wrzucę wymiary.
Rozgrzalem się już 3 tygodnie treningowo. Pora dopilnować miski i treningu.
Trening 4xweek
Push/Pull.
Dieta na start 2700kcal 250b 50t 300ww
Kroki średnio pokazuje mi aplikacja na poziomie 17k
Na start bez kardio. Wolę uciąć kalorii bo i to będzie mi ciężko przejesc przez długi czas na śmieciowym żarciu.
Jak zwolni/stanie dojdzie cardio i podział na DNT/DT
Makro i kcal jak coś liczę tak jak aplikacja pokazuje że wszystkich produktów.
Cel. Ponad przeciętna sylwetka i siła.
Marzeń o scenie czy zawodach siłowych nawet nie mam, poprostu się nie nadaje :)
No to co czas start.... :)
W skrócie. Dziennik zakładam bo potrzebuje stałego punktu żeby gdzieś notowac jak idzie progres czy wgl idzie,wyciągać wnioski i może jak ktoś bd zaglądał to coś podpowie, doradzi.
Póki co jestem po długiej przerwie, spowodowanej dwiema kontuzjami, jedna po drugiej... No szkoda gadać.
Aktualnie jeszcze leczę tendinopatie ścięgna mięśnia nadgrzebieniowego. Ale da się już ćwiczyć wszystko oprócz wyciskania nad głowę na barki.
Aktualnie waga 93.5kg. Ale jest to taka sylwetka że wstyd wrzucać.
Po tygodniu wrzucę wymiary.
Rozgrzalem się już 3 tygodnie treningowo. Pora dopilnować miski i treningu.
Trening 4xweek
Push/Pull.
Dieta na start 2700kcal 250b 50t 300ww
Kroki średnio pokazuje mi aplikacja na poziomie 17k
Na start bez kardio. Wolę uciąć kalorii bo i to będzie mi ciężko przejesc przez długi czas na śmieciowym żarciu.
Jak zwolni/stanie dojdzie cardio i podział na DNT/DT
Makro i kcal jak coś liczę tak jak aplikacja pokazuje że wszystkich produktów.
Cel. Ponad przeciętna sylwetka i siła.
Marzeń o scenie czy zawodach siłowych nawet nie mam, poprostu się nie nadaje :)
No to co czas start.... :)
,,Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."