Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siemka byki i byczki,mam pytanko do ludzi którzy brali kiedykolwiek WINNI'ego w strzalkach,powiedzcie mi prosze jakie mieliscie efekty po tym sterydzie(przyrost masy ciała,powiekszenie obwodów,siły),jakie dawki braliscie i czy nie załujecie jakiegos tam ucszczerbka na zdrowiu(jeśli taki wystąpił)???
Oczywiscie jesli ktos bral WINNI'ego w połaczeniu z innymi dopalaczami to takze prosze o relacje,z góry dziekuje wszystkim karką...
Liczy się jakość nie ilość ,jeśli ktoś o tym zapomina nie ma szans...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no widze ze nikogo temacik nie zainteresowal,bo w to ze nikt nie bierze nie wierze!!! szkoda ze nikomu nie chce sie nic napisac,pomoglo by to wielu nie tylko mnie,wiadomo człowiek uczy sie na błedach ,nie tylko własnych ale takze i cudzych,jak chceicie tak macie!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
wino najlepsze!!nic innego w siebie nie pakuj po winie idzie czyste mięcho a nie jakas dziwna pouchlizna(metan oma teston itd)nie słuchaj się klijentów co ci mówią ze po winie masy nie zrobisz tylko siłę,ja po 10 strzałach zrobilem 5 kilo(mięsnia nie wody)odradzam winstrol polecam czeski stanozolol jest zaj***sty
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kolego ja nie pytam po to by mi ktos poradzil jak wziśc,po prostu jestem ciekawy strasznie,a jesli chodzi o ten STANAZOL?mozesz mi powiedziec o tym czymś cos wiecej ,bo nie orientuje sie za bardzo w koksikach człowieku,dawaj cos wiecej o tym
Szacuny
5
Napisanych postów
189
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1322
winstrol jest dobry ale w wiekszych ilosiach. ja wzialem 10 strzalow i poszlo mi 10kg sily i 5kg masy. trzeba brac duzo aby cos poszlo a wsciu jest drpogi.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
GŁUPOTA GŁUPOTA !GDZIES TY TO WYTCZYTAŁ depot siedzi w organizmie ok 3 tyg. za******cie szybko się wchłania ok. ale tak szyvbko nie wychodzi z org. 150 mg to max dla (normalnego ćwiczącego).bez przesady!!!!!!!!!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Skoro wini jest wchlaniany szybko to jak moze wolno opuszczac dany organizm optymalne dawki dla czlowieka to ok. 3-4ml na tydzien.No chyba ze masz malo to lepiej wogule go nie brac,tylko zainwestowac w inny srodek jak prima albo cos takiego.
pozdrowienia!!!!