Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
144
Napisanych postów
4627
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30336
2-4ml na tydzień są ok, ale faktycznie wystarczy wstrzykiwać raz w tygodniu. Winstrol to ciekawy środek. Powiedziałbym nawet, że jeden z najbardziej interesujących z dostępnych na rynku.Co ciekawe, niektórzy notują na nim nieprawdopodobne wprost przyrosty siły, mimo niedużego wzrostu wagi (ale to co przyrasta jest zwykle dobrej jakości)no, ale fakt faktem, że nie trzeba wcale wstrzykiwać go często ani używać dużych dawek.
Pozdrawiam.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Szacuny
7
Napisanych postów
266
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6909
WITAMINEK! jak bym nie brał to bym sie nie odzywał od czterech lat przed wakacjami jade na winku(tylko na winku)jak na ciebie słabo działa hiszpanski (na mnie kijowo działa)to wyprubuj produkcji czeskiej ma kopyto
Szacuny
5
Napisanych postów
189
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1322
moze czeski jest lepszy nie wiem ja bralem from barcelona i bylo dobrze. kazdy ma swoje zdanie i szanuje twoja odpowiedz ja mowie jak bylo u mnie gdy bralem winko:)