Szacuny
9
Napisanych postów
594
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
47426
Jak brac zeby miało to rece i nogi:
xpand
CR
carbo
białko
moze byc tak: DT;
prze treningiem CR ,odrazu po xpanda?
i tu nasuwa sie pytanie: moze odwrotnie. JAk z posilkiem; czy 30 minut po dawce staka ? pijac tyle wody przed, w czasie i po treningu mam uczucie, ze pewna jej ilosc zalega w żoładku.( sam xpand popijam 500ml, bo trzeba jakos zabic ten okropny smak).
Brac przed i po, czy moze rano i przed?
co brac w dni NT; CR czy xpanda? bo chyba branie dwoch z nich mija sie z celem. Nie zostana w pelni wykorzystane.
duzo czytalem, ale zdania sa podzielone. Chcialbym jak najlepiej wykorzystac wydana kase i stad te pytania.
za odpowiedzi dziekuje.
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38927
Zrozum że te wszytski metody na poziomie o których czytałeś gwarantują Ci maksymalne wykorzystanie.
Poco sobie głowe zawracać czy 30 minut a może z wodą a może srutu tutu i jeszcze coś!!!!
Pół litra na Xp
Coś Ty taki francuski piesek chyba nie jadłeś gotowanej soji
Zmieniony przez - KasaChoryh w dniu 2005-11-11 14:07:58
Zmieniony przez - KasaChoryh w dniu 2005-11-11 14:08:19
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16
Szacuny
9
Napisanych postów
594
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
47426
powiem, ze cp, mono moglem jesc i niczym nie popijac.
ale ten ***any xp jest tak niedobry, ze zygac mi sie chce. czuc chemia jak*****.
ok. to przed bedzie szedł xp, a po cr.
i ogranicze wode, bo wreszcie nie francuski piesek ze mnie.
a teraz chcialbys pewnie soga. nie...;->
Szacuny
14
Napisanych postów
1863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38927
Ty też nie?
No możesz pić te 500ml w niczym to nie przeszkadza ale jak CI zalega to na zołądku to inna sprawa, rozmiesz nie??
"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16