Marta - ja tez dla przyjemnosci nie wiem kiedy czytalam dzis mam ok 150 stron wyjatkowo nudnej lektury a zabrac sie za nia moge dopiero jak zrobie wszystko inne i wroce z treningu czyli ok 22 moze jednak wezme wspomagacz przedtreningowo skoro i tak musze trzymac sie obudzona co najmniej do polnocy;-) kebula - warunkiem,zeby chleb sie nie kruszyl [...]
[...] na kilka dni... (a wcale nie był duży). Udało mi się na hali targowej we Wrocławiu kupić ziarno żyta, zmieliłam je w Termomixie, dodałam 50g drożdży, jedno białko z jajka (żeby się nie kruszył), 2miarki kefiru 0% i sporo otrąb żytnich i z owsa. Nie dodałam soli bo praktycznie nie używam jej wcale. Co o tym sądzicie? A marmolada z fig suszonych [...]
a właśnie, dziewczyny, czy chleb po rozmrożeniu jest bardziej kruchy? bo właśnie rozmroziłam część i rozpada mi isę pod nożem To chyba normalne mi też po odmrażaniu zawsze się kruszy a żeby się nie kruszył to trzeba pajdę na 3cm ukroić %-)