Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: opinie trec mass xxl

Strona 9 z 2197

  • mass xxl treca proszę o rady!!!!!

    mam taki problem, jestem bardzo szczupła mam 25 lat, 167 cm i 47 kg : przeczytałan na tym forum że biorąc mass xxl treca można przytyć i nabrać ciałka. co o tym sądzicie, czy warto to kupić czy nie ćwicząc na siłowni, pijąc tylko mas xxl

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 3979 | Data: 2007-05-14 18:42:35 | Liczba SOGów: 0
  • mass XXL + HMB

    czy mass xxl trec i hmb olimp to dobre połączenie ...

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1171 | Data: 2005-07-29 21:32:04 | Liczba SOGów: 0
  • nitrobolon + mass XXL????

    mam 15 lat i ćwiczę na sucho 2; chciałem kupić nitrobolon i mass xxl chciałbym sie dowiedzieć czy takie połączenie da mi coś po miesięcznym cyklu wraz z dietą i oczywiście odpowiednim

    Odpowiedzi: 12 | Ilość wyświetleń: 4745 | Data: 2005-05-31 21:15:28 | Liczba SOGów: 1
  • mass xxl

    wiatm ! mam pytanie gdzie na necie moge zamówic mass xxl bo w sfd sklepie niema czy stornka www.trec.com.pl jest pewna i moge z niej zamówic

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 1133 | Data: 2004-05-12 21:30:56 | Liczba SOGów: 2
  • magnum vs mass xxl

    czesc mam pytanie co wedlug was jest lepsze do kreatyny jezeli celem jest rozwoj masy miesniowej trec mas xxl czy trec magnum i dlaczego szukalem w wyszukiwarce odpow na to pytanie ale nic konkretnego nei znalazlem pozdro

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 918 | Data: 2006-05-17 19:03:13 | Liczba SOGów: 0
  • mass xxl + cm3 czy mass xxl + cell PUMP

    mam 175 cm wzrostu 67 kg wagki ... od pazdziernika chodze na silke 4 dni w tygodniu odrzywke mass xxl bralem w pzadzierniku i teraz w grudniu biore .w styczniu po swietach bede mial kasy troche wiec niewiem co kupic.

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1841 | Data: 2007-12-12 17:46:53 | Liczba SOGów: 0
  • MASS XXL czy EXTENSOR + CARBO ????????

    krotkie pytanko : co lepiej wychodzi kupic 8kg mass xxl trec czy 2kg 80% extensor + 6kg carbo olimp jezeli ta druga opcja to jak to brac zmieszac 30g bialka + 70g

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 1002 | Data: 2003-10-28 10:13:53 | Liczba SOGów: 2
  • termin ważności mass xxl?

    witam, czy otwarty mass xxl trec a przez parę miesięcy, może się popsuć nim upłynie termin ważności na opakowaniu napisane jest do 06.2010, także normalnie można by było go brać.

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 957 | Data: 2010-05-09 00:16:17 | Liczba SOGów: 0
  • nowy mass xxl

    witam! dzisiaj dostałem maila z treca, ze na stronie ukazał sie nowy mass xxl co o nim sądzicie oto link: http://www.trec.com.pl/shop/ d=produkt&id=81

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 925 | Data: 2004-09-28 16:15:07 | Liczba SOGów: 0
  • Problem z Mass XXL ? A może Hi-Tec Protein ?

    i po 2 dniach czułem się już dobrze. czy to był czysty przypadek czy skutek uboczny za dużo węglowodanów dzięki mass xxl przytyłem ok. 1,5kg, ale przez te 2 3 dni gdzie się czułem nienajlepiej schudłem o 2kg, więc wyszedłem na tym

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 1924 | Data: 2004-12-06 21:32:57 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta TCM, Mass XXL <trec>

    twarog z jogurtem. tak mniej wiecej wyglada moja codzienna dieta: teraz jakbyscie proponowali dawkowac mass xxl i tcm tcm w treningowe 4na czczo i 3 przed treningiem i 3 po treningu i w nietreningowe 4na czczo dobra opcja co do gainera

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 907 | Data: 2008-03-10 17:36:54 | Liczba SOGów: 0
  • MASS XXL + Horse Power + Glutamina..! do rozpisania.. !!

    prowadze, a trening 4 razy w tygodniu !! pozdrawiam !! mass xxl 4,5 kg horse power 1 kg glutamina extreme trec 900g perfect whey protein 2,5 kg

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 891 | Data: 2007-04-18 15:38:17 | Liczba SOGów: 0
  • Magnum 8000 czy Mass XXL?

    mam pytanie co lepiej brać w jednym cyklu z kreatyna mass xxl kreatyna creapure czy magnum 8000+kreatyne prosze o wasze opinie .:

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 1260 | Data: 2008-02-29 22:29:09 | Liczba SOGów: 0
  • mass xxl

    hej! kumpel polecil mi gainera firmy trec nutrition mass xxl na opakowaniu zalecana dawka to 150 g dziennie, najlepiej 3 razy po 50 g codziennie. mam pytanie:

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 808 | Data: 2004-11-15 17:34:42 | Liczba SOGów: 0
  • Kreatyna Hi Tec i Mass XXL Trec - dobry wybór?

    ce kupiłem sobie kretke hi tec i kupiłem sobie garnierka treca mass xxl 2kg zależy mi na masie dlatego mam pytanko bo gosciu u którego kupowałem powidział mi tak że jak chce zrobić

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 777 | Data: 2005-01-10 18:38:46 | Liczba SOGów: 0
  • Kreta + ZMA + L-Glutamina + Mass XXL

    olimp 200 kaps. 1 kaps./800 mg , zma olimp 60 kaps. 1 kaps./810 mg , l glutamina 4000 200 kaps. 1 kaps./800 mg no i trec nutrition mass xxl teraz co i jak, aby być większym i silniejszym :

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 776 | Data: 2005-04-08 10:28:12 | Liczba SOGów: 0
  • CreaPure + Mass XXL - co o tym myslicie ?

    jak wam sie wydaje czy takie polaczenie bedzie dobre crea pure 250 g kreatyna + tauryna + glutamina + mass xxl trec 3kg. albo 4,8 kg. w zaleznosci ile bedzie potrzeba cwicze od 3 miesiecy wzrost 194cm. waga: 85 kg. jak to nie pasuje to co

    Odpowiedzi: 10 | Ilość wyświetleń: 740 | Data: 2004-11-28 12:22:56 | Liczba SOGów: 1
  • Trec Mass xxl

    siema mam pytanie.jak nalezy stosować to białko w dni kiedy trenuje i w dni kiedy odpoczywam.jakie są wasze opinie o tym i jakie są skutki uboczne. bez głupich komentarzy bo nie miałem z tym do czynienia

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 127 | Data: 2014-06-10 22:26:11 | Liczba SOGów: 0
  • [sprzedam] Mass XXL - ponad 2.5 kg - Tanio!

    witam, mam do sprzedania gainer węglowodanowo białkowy mass xxl firmy trec nutrition. waga: ponad 2.5 kg smak: bananowy data ważności: 10/2010 cena: 55 zł normalnie gainer w sklepie

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 723 | Data: 2009-09-26 13:53:06 | Liczba SOGów: 0
  • Mass XXL + Massacra + Glutamina ?? wasze zdanie...

    pierwsze suple. tak jak w temacie mass xxl + massacra + glutamina potrzebna jak i teraz chodzi mi o wasze opinie jak ocenianie powyzszy zestaw czy ma on sens z dieta stolowkowa jesli nie to, to co innego z góry dzieki!

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1086 | Data: 2008-09-06 21:18:19 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}