Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: oliwa z oliwek casa de azeite opinie konsumentów

Strona 8 z 1919

  • Dieta na masę do oceny, proszę o opinie :)

    19:00 chleb pelnoziarnisty 100g tunczyk w wodzie 120g b: 32g w: 54g t: 2 22:00 twarog chudy 100g oliwa z oliwek 10ml b: 21 w:4 t: 10 łącznie: b: 164 w: 395 t: 77

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 557 | Data: 2011-11-14 18:55:06 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na mase, prosze o opinie

    100g kcal 121; białko 18; węgle 6; tłuszcze 4 4 jaja kurze całe kcal 292; białko 26; węgle 2; tłuszcze 20 oliwa z oliwek 50g kcal 441; białko 26; węgle 2; tłuszcze 50 suma dobowa: 3949 kcal; 182 g białka; 312 g węglowodanów; 216 g

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 506 | Data: 2014-12-22 13:52:39 | Liczba SOGów: 0
  • Dobra oliwa z oliwek ???

    witam. mam pytanie czy dobrą oliwę z oliwek kupiłem mam zamiar dawać ją do ostatniego posiłku czyli twaróg 200g + łyżka stołowa oliwy z oliwek . załączam zdjęcie.. [img]/obrazkisfd/zdjeciasfd/fc89b21346ef42c4bcffd6cab2fe1ff5[/img]

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 2304 | Data: 2012-05-10 11:29:43 | Liczba SOGów: 0
  • Pierwsza redukcja, dieta, trenig- proszę o opinie, rady i sugestie.

    z góry dziękuję wszystkim za pomoc i proszę o opinie i porady. ps1: zapomniałem dodac w obrazkach oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia dodaje gdzie mogę zauwazyłem że zaniżone sa tłuszcze

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 496 | Data: 2013-12-15 21:19:28 | Liczba SOGów: 0
  • Tran vs Oliwa z oliwek

    a więc w czym rzecz: lepiej diete chodzi o zapotrzebowanie na tłuszcze 31 oprzeć bardziej na oliwie z oliwek czy na tranie pewnie najlepiej było by łączy te dwa elementy ale chodzi mi co bardziej polecacie jakie lepsze roziwązanie .

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 2560 | Data: 2005-08-26 21:59:24 | Liczba SOGów: 0
  • Plan treningowy i dieta do oceny . BARDZO PROZE O OPINIE.

    garstka rodzynek . przed snem 15. 2 godz . sałatka z jaj , sera twarogowego , warzywa szczypiorek ogórek sałata oliwa z oliwek do tego 20 min przed treningiem 15 g protein , 40 g weglowodanów o wysokim ig. po treningu : 1 g

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 356 | Data: 2010-02-20 02:04:50 | Liczba SOGów: 0
  • oliwa z oliwek

    chyba czesto sie pojawia temat oliwy z oliwek wiec wybaczcie jesli powtazam cos. z czym najlepiej spozywac oliwe z oliwek wpadlem na pomysl zeby sobie na razowcu

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 1726 | Data: 2005-08-03 22:50:32 | Liczba SOGów: 2
  • Deka-teść-winko. Proszę o opinie ;)

    lat ale ze 3 lata powaznych treningow i diety 6. dieta: białko: 212g węglowodany: 520 tłuszcz: 197g orzechy, oliwa z oliwek jaja 7. ile i jakie przebyte cykle sterydowe: 1 cykl 8tyg enantat 250mg e5d 2 cykl 12tyg metka 4tyg

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 264 | Data: 2013-02-16 13:33:06 | Liczba SOGów: 1
  • Olej lniany i oliwa z oliwek extra virgin

    czym sie te dwa oleje roznia czy jest sens spozywac je na raz obecnie wypijam rano i wieczorem lyzke oliwy z oliwek moze dobrym pomyslem bylo by picie z rana oleju lnianego a wieczorem oliwy albo na odwrot

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2419 | Data: 2005-08-29 14:54:05 | Liczba SOGów: 0
  • oliwa z oliwek

    zdecydiwałem sie kupić za 18zł oliwe z oliwek o polemności 1l. i jest ona mieszanka rafinowanej oliwy, z oliwa z 1 wszego tłoczenia. czy moge spokojnie uzyc tej oliwy w diecie mam zaplanowane w sumie 30g oliwy dziennie.... wiem ze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 608 | Data: 2008-06-12 17:56:22 | Liczba SOGów: 0
  • Dieta na mase - opinie, pomoc

    przed treningiem 17:00 mięso z piersi indyka bez skóry losos 150g 29/1/0/126 ryż brązowy 100g 7/2/68/322 oliwa z oliwek 20g 0/20/0/176 banan 100g 1/0/22/95 37/23/90/719 18:30 19:30 trening 6 posilek zaraz po

    Odpowiedzi: 14 | Ilość wyświetleń: 902 | Data: 2011-02-18 23:14:23 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta->opinie, poprawa

    włoskie 30g, w 70 b 16 t 20 iii praca ryz biały ok 60g, piers kurczaka 150g, bukiet jarzyn wiosennych 50g, oliwa z oliwek 10g w 50 b 38 t18 iv praca, przed treningiem ryz biały ok 60g, piers z kurczaka 150g, bukiet jarzyn wiosennych 50g,

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 901 | Data: 2010-04-01 08:07:41 | Liczba SOGów: 0
  • dieta na mase prosze o opinie

    200g ryżu 30grodzynek b/t/w 28/2/128 530kcal iii 1pierś z kurczaka b/skory 100g 2. kasza gryczana 100g 3. oliwa z oliwek 10g 4 marchewka 100g b/t/w 33,5/106/72 462kcal iv 20:00 1. ryz biały 100g 2. filet z mintaja 100g 3. pomidor 100g

    Odpowiedzi: 28 | Ilość wyświetleń: 893 | Data: 2008-08-21 20:28:45 | Liczba SOGów: 1
  • OLIWA Z OLIWEK, ile i kiedy???

    tego sporo niegazowanej wody mineralnej i zielona herbata. mam pytanie odnośnie tłuszczy, a w szczególności oliwy z oliwek ile jej w ciągu dnia przyjmować tzn. do których posiłków i w jakiej ilości obrazowo kielicha łyżkę stołową czi jakaś inna

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 2283 | Data: 2008-10-05 10:42:05 | Liczba SOGów: 0
  • dieta na mase - prosze o opinie

    sopocka 100g orzechy wloskie 20g 15.00 posilek przedtreningowy piers z indyka 100g ryz bialy 100g oliwa z oliwek 20g trening po treningu miod pszczeli 50g 18.00 piers kurczaka 150g ryz brazowy 100g 21.00 chleb zytni

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 860 | Data: 2005-09-27 16:15:39 | Liczba SOGów: 1
  • oliwa z oliwek ?

    ze szkoda brudzic forum ale jak nie ma postu to sie pytam 7 ... kupilem mdzis oliwe z oliwek ale dokaladnie jest to oliwa z wytloku oliwek czy czyms rozni sie ona od oliwy z oliwek czy jest to, to samo

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 654 | Data: 2006-07-24 17:44:04 | Liczba SOGów: 1
  • Dieta - PROSZE O OPINIE EKSPERTÓW

    50g 1 1 0 8 ogórek 30g 0 1 0 4 oliwa z oliwek 5g 0 0 5 45 razem 28 34 12

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 854 | Data: 2007-06-10 10:31:54 | Liczba SOGów: 0
  • Sklepowa oliwa

    gdzie monini była za bodajże 27,49 jakoś tak właśnie. opis tej oliwy, którą zakupiłem sądzę, że jest ok: ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia. składniki:najwyższa kategoria oliwy z oliwek uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 442 | Data: 2011-04-05 20:43:23 | Liczba SOGów: 0
  • Oliwa z oliwek z czym?

    witam mam pytanko z czym wy jecie oliwe z oliwek bo ostatnio mi się skonczyła i kupiłem nowom a ta nowa to ohyda zawsze polewałem jom na makaron a teraz jak poleje to

    Odpowiedzi: 11 | Ilość wyświetleń: 2228 | Data: 2008-12-29 16:03:26 | Liczba SOGów: 2
  • oliwa z oliwek // czym zastąpić??

    prawdopodobnie mam niedobór tłuszczy w diecie, oliwy z oliwek szukałem ale w kauflandzie nie było 43 były tylko jakieś oleje lniane itp. czy to sie nadaje np. jako dodatek do

    Odpowiedzi: 29 | Ilość wyświetleń: 2201 | Data: 2009-08-28 12:39:00 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}