Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: biochemia krwi wyniki interpretacja

Strona 11 z 1298

  • Hormony - interpretacja wynikow badan

    . podejrzewam, u siebie lipo/gino i chcialbym zobaczyc czy to ma podloze hormonalne . i jak maja sie te wyniki

    Odpowiedzi: 16 | Ilość wyświetleń: 2889 | Data: 2006-02-27 18:35:47 | Liczba SOGów: 0
  • morfologia krwi u kolarza i niski hematokryt

    tygodniowo , odżywanie się bardzo zdrowe, waga w porządku, zrobiłem morfologię 2 miesiące temu i wyszły słabe wyniki krwi hematokryt 39, hemoglobina 13 , przez ten czas pilem sok z buraka, jadlem czerwone mieso. niestety po dwoch miesiacach wyniki

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 1469 | Data: 2013-05-13 12:25:26 | Liczba SOGów: 1
  • oddawanie krwi a sprawa jedzenia

    witajcie! takie pytanie podobno oddanie 450ml krwi to dla organizmu strata 4500kcal... kompensować to dietą jak po ile, jakoś dziennie myślę o 1500kcal po oddaniu

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 6040 | Data: 2007-08-09 15:56:36 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki wagi, interpretacja wyników

    takiego tematu, więc jeśli był, to wybaczcie za zdublowanie. ostatnio ważyłem się na wadze tanita i otrzymałem wynikiktóre nie wiem jak rozumieć. mam nadzieję, że ktoś mi wyjaśni te wyniki nie pasujemi to, że suma masy mięśni i tłuszczu już

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1037 | Data: 2014-08-17 15:59:09 | Liczba SOGów: 0
  • interpretacja wynikow Tsh

    dobry wieczór. mam pytanie odnośnie moich wyników badania tsh 0,745.oraz morfologie krwi leukocyty 4,2 erytrocyty 4,4 hemoglobina 13,2 hemakryt 39,80 mcv 91 mch 30 mchc 33,2 płytki krwi 309 limfocyty 40%

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 427 | Data: 2011-01-31 18:31:56 | Liczba SOGów: 0
  • interpretacja badań

    tarczycy.dodatkowy zrobiłem badania testosteronu i insuliny.mój wierk to 21 lat nie wiem czy to ważne a oto wyniki insulina 24,69 mu/l zakres referencyjny 3.00 25.00 ft3 5,93 qmo0l/l zakres referencyjny 3.53 6.45 testosteron3,50 ng/ml zakres

    Odpowiedzi: 67 | Ilość wyświetleń: 1621 | Data: 2013-05-17 21:59:48 | Liczba SOGów: 1
  • WYNIKI KONKURSU NA NAJLEPSZEGO MEME'A STRONA 8!!

    drugiej w kolejności 2 pkt i trzeciej w kolejności 1 pkt. głosować można do 07 czerwca do godziny 24:00. następnie wyniki zostaną zsumowane i ogłoszone dnia następnego. wszelkie próby oszustwa np. nagabywanie do głosowania na siebie na forum

    Odpowiedzi: 105 | Ilość wyświetleń: 8616 | Data: 2014-05-20 15:15:07 | Liczba SOGów: 7
  • Badania krwi i moczu do oceny

    1.016g/l białko 0. mg/dl cukier 0. g/dl nabłonki płaskie 0 1 leukocyty 0 1 2 biochemia glukoza w surowicy 11. mg/dl 55 115 cholesterol całkowity 194. mg/dl 120 200 hdl 40.3 mg/dl 35 60

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 971 | Data: 2009-02-25 15:07:55 | Liczba SOGów: 0
  • Cisnienie krwi

    witam,jakie powinno byc cisnienie krwi u 22latka i co oznacza pierwsza liczba,a co druga o ile wogole cos oznacza . bo puls to wiem co to jest 7

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 7344 | Data: 2004-02-23 19:06:20 | Liczba SOGów: 2
  • Interpretacja wyników

    wyszło 1280, ale z tego co liczę to mógłbyć wynik mety, a licze to tak: 20000000ng 20mg mety ale badania są na litr krwi więc przy założeniu że mam 5 litrów krwi wychodzi 4000000ng/l okres połowicznego rozpadu to ok.4h więc przez niecałe 3 dni

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 323 | Data: 2014-04-11 22:52:12 | Liczba SOGów: 1
  • Wyniki badań krwi - mocne zaniepokojenie granulocytami

    piszę tutaj gdyż wizyta u lekarza dopiero pod koniec lipca a już teraz zjada mnie stres. dziś odebrałem wyniki badań krwi ze względu na złe samopoczucie, wielkie węzły chłonne za uchem prawym, zmęczenie od dawna, bardzo dawna i ogólne

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 721 | Data: 2015-07-17 19:19:59 | Liczba SOGów: 0
  • jak obniżyć ciśnienie krwi

    jak obniżyć ciśnienie krwi bez farmaceutykow chodzi o ciśnienie tętnicze dolne obecnie mam 100 na 150 i z tego co wiem nie trwa to dlużej niż 5

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 7329 | Data: 2010-12-09 15:55:51 | Liczba SOGów: 0
  • Plucie krwią po bieganiu

    dzisiaj po bieganiu zauważyłem że jak pluje to w ślinie są ilościowe ślady krwi czy to normalne na początku biegania bo to dopiero mój 3 bieg odkąd zacząłem rzeźbe. i niepiszcie mi żebym szedł do

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 7277 | Data: 2006-05-13 09:29:12 | Liczba SOGów: 0
  • badanie krwi pdw podwyższone

    co to oznacza dla chorego na raka płuc z przerzutami podwyższony jest również wskaznik alt i mocznik pozostale wyniki w normie czy można sądzić że wątroba uległa uszkodzeniu jakie wyniki badań mogą wskazywać na uszkodzenie wątroby bądz co

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 3572 | Data: 2011-01-23 19:43:40 | Liczba SOGów: 0
  • kreatynina i potas we krwi

    witam, miałem ostatnio robioną morfologię krwi wszystkie wyniki bardzo dobre tylko: kreatynina 1.14 potas 5.15 lekarz powiedział, że te dwa są zawyżone.

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 3726 | Data: 2009-08-24 13:37:31 | Liczba SOGów: 1
  • osłabienie, brak libido, zaburzenia erekcji

    i seksowną lub czasami nawet brak wzwodu: po przeczytaniu kliku wątków na forum postanowiłem wykonać badanie krwi wyniki są następujące: fsh 11,5 mlu/ml zakres referencyjny: 1,4 18,1 lh 7,6 mul/ml zakres referencyjny: 1,5 9,3

    Odpowiedzi: 33 | Ilość wyświetleń: 4128 | Data: 2015-09-08 19:26:44 | Liczba SOGów: 2
  • Venom - badanie krwi

    resztki tluszczu suplementujac diete venomem [ venom hd 3.0 500mg matrix a]. wkrotce musze przejsc rozne badania krwi i chcialbym sie od was dowiedziec, czy zwiazki zawarte w venomie beda wykrywalne przy badaniu krwi a jesli tak to w jakiej

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1102 | Data: 2009-02-13 13:56:41 | Liczba SOGów: 0
  • FEN 8 Summer Edition - wyniki walk

    [img]sfd/images/2015/7/31/e2d8dba1ea804f63aa8b809648a413e0[/img] prezentujemy wyniki walk gali fen 8 summer edition , która odbędzie się w kołobrzegu. w walce wieczoru w formule k 1 zobaczymy starcie

    Odpowiedzi: 251 | Ilość wyświetleń: 8310 | Data: 2015-07-31 18:11:57 | Liczba SOGów: 4
  • co obniża ciśnienie tętnicze krwi

    jakie produkty spożywcze obniżają ciśnienie krwi co jejść żeby w sposub naturalny obniżyć ciśnienie krwi sprawa dotyczy pacjeta piedzieśątsiedmio letniego zciśnieniem dziewiędziesiątpięć na sto czterdzieści pięć

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 6259 | Data: 2011-02-22 18:02:22 | Liczba SOGów: 0
  • Regeneracja krwi...?

    witam. z racji tego, ze ponad 3 tygodnie temu w czasie operacji stracilam ponad 1.5 litra krwi chcialabym sie zapytac, jak dlugo moze trwac jej zregenerowanie wiem, a przynajmniej slyszalam, ze u honorowych

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 7054 | Data: 2007-05-24 20:27:42 | Liczba SOGów: 7

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}