Hej, mam wykupiony karnet na silownie + basen i fitness. Nie wiem jak sobie to racjonalnie rozlozyc zeby pogodzic z nauaka i ktory z treningow wybrac ... Odnosnie diety . Hm jak wiadomo bedac studentem i utrzymujac sie samodzielnie nie jest latwo . Bo chce sie jak najbardziej zaoszczedzić , posiada się gotowe dania od rodzicow, ma sie rozlegulowany dzien , spi sie krotko.
Mam gotowe produkty tj : pierogi , paluszki , krokiety,fasolke, bigos i pulpety w sosie pieczarkowym no i to musze zjesc bo po 1 zepsuje sie a po 2 odpada mi znaczna czesc kasy na obiady.
Musze zaczać chudnać bo po prostu tyje , jeszze biore tabletki antykoncepcyjne to juz w ogole...
Mam gotowe produkty tj : pierogi , paluszki , krokiety,fasolke, bigos i pulpety w sosie pieczarkowym no i to musze zjesc bo po 1 zepsuje sie a po 2 odpada mi znaczna czesc kasy na obiady. no na tym napewno nie schudniesz, posty podwieszone czytałeś ?? Czy jest ktoś w stanie mi pomoc ? narazie nie
1234273657000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 10 lutego 2009 14:51
Niech mama zamiast pulpetów zamraża mięso i problem z głowy.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
no na tym napewno nie schudniesz, posty podwieszone czytałeś ??
Bierze tabletki antykoncepcyjne to raczej nie płeć męska
1234273988000
Pereziusz
Wysłana - 10 lutego 2009 14:55
literówka, i już wielkie halo :D a niewiadomo czy mówi prawde
1234274118000
niepytaj1
Wysłana - 10 lutego 2009 16:32
no fakt jestem mezczyzna i dbam o swoja antykoncepcje ;D litosci :D ja rozumiem ,ze na tym sie nie da jakos mega , tylko chodzi mi o to jak zrobic zeby przy takich obiadach nie tyc , bo przeciez sa jeszcze inne posilki . plus ruch ? nie przesadzajmy.
1234279926000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 10 lutego 2009 17:42
a co i ile razy zwykle jadasz, prócz tych pulpetów?
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
i tu jest niestety tragedia ...
musze się ogarnać , bo mi się w ogole jesć nie chce .. a mimo iz chodze na silownie to widze ,ze tyje i to nie od miesni .
Na sniadanie rownie : owsiane , rodzynki mleko 0,5, chleb ciemny z szynka i serem pozniej jogurt/jabłko obiad do tej pory zanim dostalam jedzenie od rodzicow to warzywa na patelnie z kasza/ryzem brazowym, pulpety jem z kasza gryczana i ogorkiem kiszonym na kolacje po silowni jadlam ser bialy z jogurtem i szczypiorkiem
na silownie chodze od stycznia, robiłam obwodowkę ,ale chyba najwyzsza pora to zmienić . Plus od czasu do czasu poskakac na fitnessie sauna i basen rekreacyjnie
1234285610000
Venomik
Wysłana - 10 lutego 2009 21:52
Sauna, basen, karnet fitness - a na zdrowsze jedzenie Ciebie nie stać? Korzyści dużo większe niż z przesiadywania w saunie, basen jest niezły - ale skoro jego kosztem masz jeść pulpety to jest wielka fanaberia. 3 razy w tygodniu siłka, 3 razy interwały na świeżym powietrzu. Oszczędzone pieniądze przeznaczasz na odpowiednie jedzenie. Mamę też prosisz o inne produkty. Jakie? To się dowiesz w postach podwieszonych.
owszem z tym ,ze karnet jest prezentem :) nie place za niego nic . Trudno jakos sobie poradze sama :)
1234353788000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 11 lutego 2009 15:06
Venomik, a dlaczego zakładasz, że na zdrowe jedzenie trzeba wydawać więcej kasy? Ja zabieram codziennie do pracy 300g karkówki, 100g kaszy i z 350g warzyw. Mam z tego 2 p[orządne posiłki a kosztuje mnie to jakieś 6 zł. To, że zdrowe jedzenie jest drogie to jeden z większych mitów. Niestety, ludzie z natury są leniwi zamiast poświęcić chwilę na zrobienie jedzenia wybierają gotowce.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin