...
Napisał(a)
Coś tam popływam na pewno. Ale siłki zero, nawet od jej widoku muszę odpocząć, myśle dobrze mi to zrobi
...
Napisał(a)
o kurcze nie mialem powiadomek do tego tematu
alew przeczytalem ostatnie 10 str, wicej mi sie nie chce :*
Zmieniony przez - shitman_xD w dniu 2013-07-14 10:53:46
alew przeczytalem ostatnie 10 str, wicej mi sie nie chce :*
Zmieniony przez - shitman_xD w dniu 2013-07-14 10:53:46
...
Napisał(a)
Jakie 10 stron? Wszystkie mają być przeczytane!
Akuku, jednak przerwy nie będzie Będzie tylko zmiana diety, na carb cycling, bo wydaje mi się że za długo siedziałem na low facie i coś mi się zaczęło yebać. Od wczoraj wpyerdalam tłuste rzeczy i te przemęczenie jakoś minęło Co i jak będzie dokładnie rozpiszę potem, narazie macie foteczki żołądków i cukinii, bo się skapłem że mam jej całe krzaki na działce Smaczna, polecam
Akuku, jednak przerwy nie będzie Będzie tylko zmiana diety, na carb cycling, bo wydaje mi się że za długo siedziałem na low facie i coś mi się zaczęło yebać. Od wczoraj wpyerdalam tłuste rzeczy i te przemęczenie jakoś minęło Co i jak będzie dokładnie rozpiszę potem, narazie macie foteczki żołądków i cukinii, bo się skapłem że mam jej całe krzaki na działce Smaczna, polecam
...
Napisał(a)
Barszczyna dawaj przepis biegnę do kuchni bo akurat wszystko mam
it's funny how day by day, nothing changes. but when you look back, everything is different.
...
Napisał(a)
A nie może być zwykły żółty ser? Jak tak to też wszystko mam
...
Napisał(a)
Ja jeszcze pomidora w sumie daję i trochę keczupu do smaku.
Cukinia w plastry, wykładać nią naczynie żaroodporne przekładając ją plastrami pomidorów i mozarelli + trochę keczupu. W 150 stopniach zdaje się przez 10-15 minut robiłem, ale głowy uciąć nie dam bo daaaawno już tego nie robiłem.
Przemek, nie może być żółty, bo umrzesz.
Cukinia w plastry, wykładać nią naczynie żaroodporne przekładając ją plastrami pomidorów i mozarelli + trochę keczupu. W 150 stopniach zdaje się przez 10-15 minut robiłem, ale głowy uciąć nie dam bo daaaawno już tego nie robiłem.
Przemek, nie może być żółty, bo umrzesz.
ಠ_ಠ
...
Napisał(a)
Spyerdalaj Nigdy nie jadłem takich wynalazków jak mocarella, to nie wiem czy to się bardzo różni smakiem od zwykłego sera Tylko pomidora nie mam
...
Napisał(a)
Trochę bardziej mdła jest, ale smaczna. Ja wolę od żółtego. : )
ಠ_ಠ
...
Napisał(a)
z żółtym serem też pewnie dobre wyjdzie. :) Barszczyna Ty ketchup dajesz przed włożeniem do piekarnika?;o
it's funny how day by day, nothing changes. but when you look back, everything is different.
Poprzedni temat
Pomoc - Trening
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- ...
- 97
Następny temat
Czy to przpuklina pomocy!
Polecane artykuły