Prosilbym o konkretne odpowiedzi, poniewaz rozwazam suplementacje albo sokiem, albo tabsami.
Czy 0,5 l. soku burakowego dziennie - wazne jaka firma? - to to samo, jak ktos pisal te 6 kapsulek dziennie?
Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Dodatkowo, czy stosowanie b15, zmniejszy potem jakby "szok kreatynowy"? Chodzi mi o to, czy kreatyna bedzie juz mniej szokujaca dla organizmu, bo bedzie inna substancja ktora pobudza fosfokreatyne?
Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!
Nie sadzę żeby między b15 a kreatyną występował taki związek ale poszukam w badaniach
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Co wypijesz to wypocisz
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
Tak mi się skojarzyło.
Zastanawia mnie własnie, czy picie ciągłe soku buraka w tej 0,5 l nie zmieni czasem kolor skóry przez zawarty w nim barwnik (tak jak np. beta-karoten w marchewce), lub nie będzie miało innych negatywnych skutków?