Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

jedzonko w podrozy (praca)

tezapl

Wysłana - 06 lipca 2009 20:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Jestem na redukcji,
moja praca jest na swiezym powietrzu - mierzenie dzialek
co wynika prosto ze bede caly czas na upale (na polu ciezok o schron) albo w samochodzie.

Chcialem Was sie spytac:
1) jakie jedzonko brac sobie do pracy ? w czym to trzymac ? w samochodzie duchota, szynka sie zepsuje pewnie po kilku godzzianch
a bede w podrozy dlugo bo z 8 godzin.
2) ile pic wody i jaka ? obecnie pije kryniczanke ale czy w upaly powinienm pic wode wysokozmineralizowana ? czy moze zwykla i tansza ? jaka moglibyscie polecic ?

z gory dzieki

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2009 21:49 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

manju

Wysłana - 06 lipca 2009 21:49    Edytuj Cytuj
kup sobie lodówke taka podróżną ; )
a woda to jaką kto lubi

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 06 lipca 2009 21:53    Edytuj Cytuj
Dobrą sprawą dla ciebie, będzie zakup pojemników próżniowych, długo trzymają świeżość pokarmów, staraj się robić dzień wcześniej posiłki, najlepiej bogate w pełne białko, warzywa i zdrowe tłuszcze oraz odpowiednią ilość ww..
Znawca -

Venomik

Wysłana - 07 lipca 2009 00:47    Edytuj Cytuj
8 godzin to nie tak źle. Dobrym wyjściem będzie załatwienie sobie faktycznie albo pojemników próżniowych, albo mini-lodówki. Mam na myśli taką, do której wkłada się pojemnik z zamrożoną wodą. Na kilka godzin śmiało wystarcza, a kosztuje stosunkowo niewiele 20-30 zł. Dostępne na allegro.

Natomiast na teraz - wiem, że jajka i grillowane mięso po kilku godzinach będzie wciąż dobre. Warzywa tak samo. Chleb razowy też. puszka z tuną będzie dobra. O źródła tłuszczy (oliwa, nasiona, itp) nie ma co się martwić.

tezapl

Wysłana - 07 lipca 2009 15:22    Edytuj Cytuj
dzieki za odpowiedzi

lodoweczka ma taka wade ze trzeba dokupowac wklady (na ile taki wklad moze wystarczyc ?)
pojemniki prozniowe drogie

zastanawiam sie nad takim czyms: http://www.allegro.pl/item681670390_najtaniej_nowa_torba_termiczna_15l_gratis_gw_fv.html

co myslicie ? bubel ? czy wystarczy na te 8 godzin takie cos ?
wrzuciloby sie wode 1,5l, kanapki i wszystko
tylko pytanie czy to wogole chlodzi, czy taki pic na wode

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lipca 2009 15:56    Edytuj Cytuj
Pojemniki nie są takie znów drogie, do lodówki wkłady się ponownie zamraża(przynajmniej w takiej jaką ja mam) Co do torby to nie mam zdania na jej temat, dla mnie to trochę lipnie wygląda..
Znawca -

tezapl

Wysłana - 07 lipca 2009 16:00    Edytuj Cytuj
to jakby sie dalo zamrazac to super
a jaka masz lodoweczke ?

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lipca 2009 16:09    Edytuj  Cytuj
Ech nie pamiętam firmy, ma już swoje lata. Do lodówki wkładasz jedzenie i okładasz zamrożonymi wkładami, które po rozmrożeniu ponownie się zamraża, kupiona w Niemczech
Znawca -

tezapl

Wysłana - 07 lipca 2009 16:50    Edytuj Cytuj
to jedynie w gre by wchodzilo takie cos:
http://www.allegro.pl/item671292255_lodowka_turystyczna_16_l_3_wklady_gratis.html

i wklady:
http://www.allegro.pl/item673701387_wklad_wklady_do_lodowki_turystycznej_450g_0_4l.html

masz podobne ? bo nigdzie nie napisali ze mozna je ponownie zamrazac,
i na ile taki styknie wklad ? i ile takich najlepiej miec ?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

jedzonko w podrozy (praca)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.