Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1287 razy
słowa kluczowe: balans  ciałem 
Autor

balans ciałem

barca4

Wysłana - 14 czerwca 2009 21:03    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mam taki problem. Potrafie robic zwody lecz chcialbym troche bardziej 'zaakcentowac' balans ciałem i właśnie nie wiem moze znacie jakies cwiczenia zeby to poprawic??
z gory dzieki.

Visca el Barca!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 czerwca 2009 21:15 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Koksik90

Wysłana - 14 czerwca 2009 21:15    Edytuj Cytuj
"Koordynacja jest trudną sztuką do opanowania. Potrzeba wiele starań, aby ją opanować. Postaraj się łączyć czynności, tak jak uważasz, że mogą się przydac na meczu: biegnij i rozglądaj sie wokoło, ćwicz z kolegą, np: stoisz na jednej nodze, a on Ci rzuca piłkę, a ty ją odgrywasz. W ten sposób ćwiczysz koordynacje jak i równowage".

POzdrawiam

"Żeby zwycięzyc trzeba byc jednoczesnie Lwem jak i Lisem"

Dziennik Treningowy [http://www.sfd.pl/Koksik90%2FDziennik%2F_Zrobi%C4%87_co%C5%9B_z_niczego_!-t597391.html]
Zapraszam :)

kuba19934

Wysłana - 14 czerwca 2009 21:20    Edytuj Cytuj
absolutnie najlepszym sposobem na polepszenie kordunacji jest cwiczenie z drabikna
na pewno w klubie robiliscie cos takiego na treningu, zamniast drabinki mozesz uzuc czegos innego.
a propo kordynacji i balansu ciałem (to to samo) popatrz na gre messiego czy iniesty i cristiano ronaldo .nie potrzeba zwodów aby kogos ograc(czyt.c.ronaldo) messi czi iniesta robia to genialnie.

barca4

Wysłana - 14 czerwca 2009 22:02    Edytuj Cytuj
dzieki panowie :)

Visca el Barca!!!

G.BEST7

Wysłana - 14 czerwca 2009 22:08    Edytuj Cytuj
Perfekcyjnie to robił to niegdyś George Best ;D C.Ronaldo cały czas zwodzi, rzadko używa samego balansu.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.