Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wpływ słodyczy na organizm

radwisnia

Wysłana - 13 marca 2010 20:31    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.
ubie zjesc sobie slodkie ale jak to jest wiadomo nie jest zdrowe ale znowu nie jesc wcale slodkiego ?
np lubie zjesc sobie tabliczke czekoaldy albo pączka czy jakiegos batona typu snikers czy princessa albo ciasto jak mama upiecze jak to jest z takim jedzeniem ?? ograniczac to do minimum ? nie jeść wcale ? czy jak ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 marca 2010 20:42 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

debee

Wysłana - 13 marca 2010 20:42    Edytuj Cytuj
Raz w tyg jak zjesz nic się nie stanie a psycha odpocznie, traktuj jako cheat meal... jeżeli jesteś bardziej zainteresowany tym tematem, poszukaj informacji na tym forum.
pzdr
Znawca -

radwisnia

Wysłana - 13 marca 2010 20:50    Edytuj Cytuj
bo dzisiaj po pracy po nocce czekajac za autobusem obok w sklepie byly ladnie wygladajace pączki to kupilem dwa i zjadlem ;d w domu zjadlem jak zawsze przed snem okolo 100gr serka bialego

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 marca 2010 21:01    Edytuj Cytuj
radwisnia zjadłeś trudno jeśli jednak za każdym razem jak będzie cos "ładnego" bedziesz to brał przysżłości Ci nie wróżę
Ekspert -

radwisnia

Wysłana - 14 marca 2010 15:08    Edytuj  Cytuj
no wiem wiem ale ja bardzo czesto tak jadlem i chudzian ze mnie teraz ciwcze ponad poł roku to troche efekty juz widac jest lepiej ;p a mniej jem takich przysmakow ze tak powiem ;p

ProNitro

Wysłana - 14 marca 2010 15:49    Edytuj Cytuj
Z ciasto to polecam sernik domowej roboty, czekolade gorzka. No i oczywiscie slodkie i jednoczesnie mile widziane - suszone owoce.

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 14 marca 2010 15:52    Edytuj Cytuj
Wiesz jak wplywa na organizm wiec sam mozesz racjonalnie wybrac czy jesc czy nie. Mamy Ci zabronic?

Moderator działu Odżywianie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wpływ słodyczy na organizm

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.