Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Sposób na rozstępy - mi pomógł

Gix666

Wysłana - 24 lutego 2008 22:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Możliwe, że ktoś na forum już o tym wspominał ale nie znalazłem więc uznałem, że warto napisać :D

Od dłuższego już czasu walczyłem z wciąż powstającymi rozstępami na moim ciele, głównie na bicepsach oraz w okolicach pach. Bezskutecznie. Stosowałem różne serum i maści z drogerii lub aptek, ale rozstępy ciągle sie pojawiały i to takie perfidne duże, głębokie i czerwone. Kierując się informacjami na SFD postanowiłem zainwestować w maść mocznikową, przyznam pomaga ale cudu sie po niej spodziewać nie można, po 2 tubkach moje rozstępy wybieliły sie trochę i to chyba wszystko bo nowe i tak sie pojawiały. Czytałem różne arty w encyklopediach, na forach itp na temat kolagenu. Uznałem, że skoro uelastycznia skure i poprawia jej wygląd może pomóc z rozstępami. Był to strzał w dziesiątke :D od jakiegoś czasu biorę kolagen w tabletkach i jestem baaaaaaardzo zadowolony, nie widzę aby pojawiały mi się nowe rozstępy, obecne wypłyciły sie i trochę zwężyły, pojaśniały i ogólnie stały się mniej widoczne. Pierwsze efekty zauważyłem już po 1 tygodniu stosowania, nadal używam sporadycznie maści mocznikowej i na pewno kupie następną tubkę lub spróbuje z inną polecaną na SFD ale głównie poprawę wyglądu moich rozstępów zawdzięczam systematycznemu zażywaniu kolagenu w tabletkach. Polecam zainwestować w ten produkt wszystkim mającym problem z rozsępami, lub obawiającym sie ich powstania

Siła Masa Rzeźba

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 lutego 2008 23:27 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Czarny2007

Wysłana - 24 lutego 2008 23:27    Edytuj Cytuj
ostatnio ktos mi mowil ze bardzo dorby sposob to spirytus + olejek podobno zchodzi wszystko,nie probowalem moze ktos probowal tej metody ?

mazgaj1

Wysłana - 24 lutego 2008 23:58    Edytuj Cytuj
super gix666. spróbuję na bank :)

no chyba, że ktoś wie, że są jakieś przeciwskazania ? ;)

malutka_k

Wysłana - 25 lutego 2008 10:05    Edytuj Cytuj
trzeba bylo podłączyc pod temat o rozstepach ale ok
Specjalista -

Gix666

Wysłana - 25 lutego 2008 12:00    Edytuj  Cytuj
sorry mój błąd ;) ale jak ktoś wpisze w wyszukiwarce to powinien znaleźć

Siła Masa Rzeźba

buby77

Wysłana - 25 lutego 2008 16:49    Edytuj Cytuj
czarny jakie proporcje ?

i chodzi o oliwke do ciała ? np taki j&j nonie ?

PawelSzEvc FitMax

Wysłana - 25 lutego 2008 19:04    Edytuj Cytuj
No ja z kolagenem też wypróbuję na bank a jak z tym spirytusem i czy ktoś coś o tym powie?

Rozpisywanie planów dietetycznych, treningowych, suplementacyjnych dla każdego - ATRAKCYJNE CENY

TANIE SUPLEMENTY I ODŻYWKI - gg - 1375359 lub PW

Czarny2007

Wysłana - 25 lutego 2008 20:28    Edytuj Cytuj
znajoma mojej mamy i jeszcze inna znajoma wlasnie ta metoda robi bo sa po ciazy,dowiem sie w szczegolach jak to wyglada i wam odpisze

vego22

Wysłana - 27 lutego 2008 23:49    Edytuj Cytuj
a co to za specyfik w postaci kolagenu 'doustnie' ? czy poprostu wpadam do apteki i mowie 'prosze doustny kolagen' a pani bedzie wiedziala o co chodzi

Infamous

Wysłana - 28 lutego 2008 06:32    Edytuj Cytuj
Jak juz to kolagen w postaci oralnej, lepszy transdermalny.
Jesli juz masz powstale rozstepy to kolagenem nic z nimi nie zrobisz, jedynie jako profilaktyka
Generalnie rozstepy nie sa zle, u kobiety to nie specjalnie wyglada ale u faceta?

Pozytywny jak HIV

AdrianLBN

Wysłana - 04 lutego 2009 22:00    Edytuj Cytuj
i ten kolagen łykasz cały czas?

Sprowadzony do parteru przytrzymam cię parę sekund
Pora na duszenie, czy wytrzymasz na bezdechu?

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Sposób na rozstępy - mi pomógł

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.