Witam, mam 22 lata studiuje, ważę aż 120 kg, jeszcze z 2 miesiące temu 112, i chcę się wziąć za siebie,czytałem wszystkie posty o suplementach i dietach, ale tak na prawdę nic z tego nie potrafię zastosować. Chciałbym abyście pomogli mi dobrać odpowiednie suplementy które wspomogą moje odchudzanie. Jakieś porady żywieniowy, wdzięczny byłbym za ułożenie mi diety.Z góry dzięki.
Waga : 120
Wzrost : 189
Obwód klatki : -
Obwód ramienia : -
Obwód talii : -
Obwód uda : -
Obwód łydki : -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : Nie wiem
Aktywność w ciągu dnia : na razie przerwa na studiach, 1 godzina drobnej pracy na powietrzu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : W zimie żadne,
Odżywianie : Na razie nie zacząłem żadnej diety, jem mięso, białko, pieczywo białe,zieminiaki
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : żadnych
Stan zdrowia : bardzo dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : Bieganie,siłownia w późniejszym czasie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie żadne, z 3 latat temu cleanburexin
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : Chcę jak najbardziej i jest możliwe.
Stosowane wcześniej diety : Ograniczenie wielkości posiłków
Wiesz nie musisz się tak bulwersować, jak nie chcesz pomóc nie musisz. Tak czytałem tamte niektóre tematy. Liczę po prostu na pomoc jakie najlepszy są preparaty, który wybrać, na pewno są ludzie którzy stosowali. Jedna zasada, nie chcesz nie pomagaj.
Ogólnie zarys diety powinien wyglądać. Jesz około 6 posiłków dziennie
Śniadanie ma najwięcej kcal i masz w nim białko ,węgle i tłuszcz
Przed i po treningu posiłek z pełnowartościowego białka i węgle.
Kolacja białko i tłuszcze, tak samo pozostałe posiłki. Węgle najlepiej tylko na śniadanie i około treningowo dawać
Źródła białka pierś z kurczaka, indyka, wołowina, ryby chude, jajka
tłuszcze tłuste ryby, orzechy najlepiej włoskie, oliwa z oliwek
węgle ryż brązowy, kasza gryczana, makaron razowy, płatki owsiane, otręby
Spalacze dasz pod koniec redukcji, na sam początek dieta i trening wystarczą
Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-02-08 00:08:30