PONOC JEST JAKAS NOWA THERMA, KTORA NIE ZAWIERA EFEDRYNY! CO O NIEJ SADZICIE? DOKLADNIE NAZYWA SIE THERMA PRO with SIDA CORDIFOLIA. CZY JES LEPSZA OD TERMA PRO with MA HUANG i czy moze byc brana przez dziewczyne???
Ja nie jestem na nie Ale krótko i zwięźle się nie da. Topic o thermie ma ponad 2 i pół tysiąca stron, a nadal nie jest wyczerpany. Może niech spróbuje Thermogenic Thyrolean (też Prolab). A jak ma być całkiem zdrowo, to jak zwykle: dieta, ruch, fat-burner, hca, green tea, karnitynka, chitosan, chrom. Nwjlepiej wszystko razem.
Pozdrawiam Doradca w dziale suplementacja członek-mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -
1045780219000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 lutego 2003 23:35
Właśnie - może niech spróbuje Green Tea Olimpu - skład wygląda obiecująco. I przede wszystkim - tak jak Nicolai ( z ktoorym a propos prawie zawsze właściwie zawsze się zgadzamy) - duuuuużo ruchu i dieta.
Grasik
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1045780513000
metamaker
Wysłana - 20 lutego 2003 23:40
OGROMNE DZIEKI ZA WYPOWIEDZI!!!
ZYCZE DUZYCH PRZYROSTOW I POZDRAWIAM!!!
"TŁUM WIERZY W BICEPS"
metamaker
metamaker
1045780811000
Nicolai
Wysłana - 20 lutego 2003 23:40
No tak, bo mamy wspólne 'przejścia' i jesteśmy w jednej mafii - oddział specjalny od 'palącej' roboty
Pozdrawiam Doradca w dziale suplementacja członek-mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -
1045780821000
Grasik ZASŁUŻONY
Wysłana - 20 lutego 2003 23:45
Heh - co do duzych przyrostoow to nie wiem, czy bym chciała Możesz mi życzyć np. perfekcyjnej rzeźby na lato. I dlaczego wszyscy myślą, że jestem - tu cytuję - 'jakimś napakowanym miśkiem'? Nie widać mnie w atavarku
I ja tesh pozdrawiam!
Spec od palącej roboty
Grasik
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Bądź silnym i niezłomnym, aby umocnić słabość tych, którzy się chwieją.
28:06:42:12 That is when the world will end.
Ekspert -
1045781114000
SFD
Wysłana - 20 lutego 2003 23:55
Kto tak napisał????????? O Tobie Grasiku - od dwóch godzin nie dałem bana, i już mam ochotę na następnego więc napisz tylko nicka!
członek-mafia.suple.hardcor.pl Moderator działu suplementacja