Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1210 razy
słowa kluczowe: spuchnąć  twarzy 
Autor

Jak spuchnąć na twarzy?;)

osileq

Wysłana - 18 lutego 2010 12:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć ;) Otóż jestem raczej EKTO, i mam problem, o ile pozostała część ciała, dosyć szerokie barki, jest OK, tak na buzi jestem dosyyyć chuudy, chciałbym przybrać właśnie na buuuzi ;) czy jest coś co wspomaga między innymi 'puchnięcie' twarzy? ;>
Pozdro ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2010 12:38 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 18 lutego 2010 12:38    Edytuj Cytuj
tak zaburzenia hormonalna duże ilości sodu itp ale nie polecam w miarę jak nabierzesz masy wszytsko się zmieni zobaczysz
Ekspert -

osileq

Wysłana - 18 lutego 2010 12:44    Edytuj Cytuj
no tylko, że właśnie z przybraniem też jest nie lada problem ;) większość pyta jak to zrzucić, a mi by się właśnie przydało... ehh ;))

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 18 lutego 2010 12:54    Edytuj Cytuj
poczytaj trochę dział i na pewno się uda
Ekspert -

Guru7

Wysłana - 18 lutego 2010 17:33    Edytuj Cytuj
rozumiem pytanie kolegi bo mi równierz zalezy na tym aby zachowac "spuchnieta" twarz a z reszty zrzucic tluszcz
jednak czy to jest w ogole mozliwe aby pozbyc sie tluszczu tylko z wybranej czesci ciała?

Lyndzik

Wysłana - 18 lutego 2010 20:33    Edytuj Cytuj
Nie jest to możliwe żeby zrzucić z wybranej partii ciała tylko z całości po trochu ale gdzieś czytałem że z twarzy najpóźniej zchodzi tłuszczyk tzn. gdy już z ciała zrzuciłeś to twarz pozostaje bez zmian lecz w późniejszym czasie z twarzy tez poleci.
Ja właśnie chciałbym zrzucić z twarzy a jak mi spuchła? kupiłem sobie jakieś tanie białko gdzie było od cholery laktozy i piłem to z mlekiem takim prosto z gospodarstwa czyli tłuszczu tez miało konkretny procent i robiłem trening brzuszki itp. wiec tłuszczyk odłożył się na twarzy na oponce był jaki 1cm przestałem brać białko sam znikł ale na twarzy zostało

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 18 lutego 2010 20:52    Edytuj Cytuj
przede wszytskim trzeba nabrać masy nie polegać na serwatkach i psuć sobie zdrowie
każdy ma swój urok
Ekspert -

Lyndzik

Wysłana - 19 lutego 2010 09:58    Edytuj Cytuj
no tak z danej partii nie zrzucisz jak i nie przytyjesz tylko wszystko po trochu

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 19 lutego 2010 10:03    Edytuj Cytuj
najlepiej tyje się na brzuchu w większości przypadków
Ekspert -

końskapyta

Wysłana - 19 lutego 2010 15:02    Edytuj Cytuj
Po co wam to?Chyba lepiej być szczupłym na twarzy a nie wyglądać jak prosiak, mi właśnie dość mocno spuchla twarz podczas robienia masy i jak zaczne rzezbe to wlasnie na zrzuceniu z twarzy najbardziej mi zalezy.

donwaz1899

Wysłana - 19 lutego 2010 15:06    Edytuj Cytuj
jedz sól coraz głupsze tematy się tworzą -.-

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak spuchnąć na twarzy?;)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.