Cześć ;) Otóż jestem raczej EKTO, i mam problem, o ile pozostała część ciała, dosyć szerokie barki, jest OK, tak na buzi jestem dosyyyć chuudy, chciałbym przybrać właśnie na buuuzi ;) czy jest coś co wspomaga między innymi 'puchnięcie' twarzy? ;> Pozdro ;)
rozumiem pytanie kolegi bo mi równierz zalezy na tym aby zachowac "spuchnieta" twarz a z reszty zrzucic tluszcz jednak czy to jest w ogole mozliwe aby pozbyc sie tluszczu tylko z wybranej czesci ciała?
1266510798000
Lyndzik
Wysłana - 18 lutego 2010 20:33
Nie jest to możliwe żeby zrzucić z wybranej partii ciała tylko z całości po trochu ale gdzieś czytałem że z twarzy najpóźniej zchodzi tłuszczyk tzn. gdy już z ciała zrzuciłeś to twarz pozostaje bez zmian lecz w późniejszym czasie z twarzy tez poleci. Ja właśnie chciałbym zrzucić z twarzy a jak mi spuchła? kupiłem sobie jakieś tanie białko gdzie było od cholery laktozy i piłem to z mlekiem takim prosto z gospodarstwa czyli tłuszczu tez miało konkretny procent i robiłem trening brzuszki itp. wiec tłuszczyk odłożył się na twarzy na oponce był jaki 1cm przestałem brać białko sam znikł ale na twarzy zostało
1266521588000
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Wysłana - 18 lutego 2010 20:52
przede wszytskim trzeba nabrać masy nie polegać na serwatkach i psuć sobie zdrowie każdy ma swój urok
Po co wam to?Chyba lepiej być szczupłym na twarzy a nie wyglądać jak prosiak, mi właśnie dość mocno spuchla twarz podczas robienia masy i jak zaczne rzezbe to wlasnie na zrzuceniu z twarzy najbardziej mi zalezy.