Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 58211 razy
Ankieta
BARDZO DOBRY
67,59% (98)
DOBRY
21,38% (31)
NIE POLECAM
11,03% (16)
Autor

Gaspari Nutrition - Super Pump 250

Pitt Bull ActivLab

Wysłana - 13 lipca 2008 19:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

OPIS PRODUKTU

Gaspari SuperPump 250 to nowoczesny kreatynowy preparat przedtreningowy wzbogacony sporą dawką najefektywniejszych boosterów azotowych, adaptogenów, insulinomimetyków. Charakteryzuje się błyskawiczym i silnym działaniem anabolicznym i psychostymulujacym. W połaczeniu z preparatem SizeON Gaspari nutrition tworzy bezkonkurencyjne combo, wspomagające przyrost masy mięśniowej i siły.

- przyczynia się do wzrostu masy mięsniowej od pierwszego uzycia
- powoduje wzrost objetości komórek mięsnowych i niesamowitą pompę treningową
- pobudza, dodaje energii, zwiększa motywację
- zwiększa siłę i wytrzymałość siłową

Składniki zawarte w Gaspari SuperPump 250 mają za zadanie wydobyć 110% potencjału Twoich mięśni przełamując ograniczenia fizjologiczne i psychiczne

Specjalna formuła Anabolic Signaling Complex, zawiera sprawdzone i wysoko-efektywne substancje o działaniu pro-anabolicznym, zwiększające ukrwienie i volumizację komórek mięsniowych, co przekłada się na zdecydowanie lepszej jakości trening, lepszą regenerację i większe przyrosty.

Lipolytic/Xtreme Focus Agent poprawia skupienie w trakcie treningu, dodaje energii i siły.

Myogenic Transcription Factor/Agonist to kompleks aminokwasów inaturalnych anabolików przyczyniających się do lepszej regeneracji oraz hamującychy katabolizm już w trakcie wysiłku.

IntraSORB Rapid Absorption - Myo-Hydration Matrixdba o odpowiednie nawodnienie Twoich mięsni iodpowiedni poziom elektrolitów.

Insulin Secretagogue Complex zwiększa sekrecję najbardziej anabolicznego hormonu - isnuliny, oraz wrażliwość docelową tkanek.

Skład:

Porcja: 1 miarka (20g)
Ilość porcji w opakowaniu: 40

Zawartość porcji:

Calories 32
Sodium 180mg
Potassium 90mg
Carbs 8g
Vitamin B-6 (as Pyridoxine HCL) 25mg
Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin) 140mcg
Folic Acid 420mcg
Magnesium (Phosphate & Oxide) 350mg
Phosphorus 280mg

SuperPump250 Proprietary Blend: 20,000mg
[Gaspari Nutrition Novel Compound #250 (Patent Pending)]

--Anabolic Signaling Complexâ„¢ (Patent Pending): L-Arginine alpha-Ketoglutarate (A-AKG), L-Arginine Ketoisocaproate (A-KIC), Tri-Creatine Malate, Creatine Monohydrate, GuaniproTM (Guanidino Propionic Acid), American Ginseng Extract, White Willow Bark Extract (standardized to 15% Salicin).

--Lipolytic/Xtreme Focus Agent (Patent Pending):
L-Tyrosine, NAC (N-Acetyl-Cysteine), N-Acetyl-Tyrosine, Glucuronolactone, Methylxanthines (Caffeine), Rhodiola rosea Root Extract (Standardized to 5% total Rosavins), Ginko Biloba Extract (standardized to 24% Ginkosides & 6% Terpenes), Vinpocetine, Huperzine.

--Myogenic Transcription Factor/Agonist (Patent Pending):
Taurine, L-Leucine, L-Glutamine, L-Citruline AKG, L-Valine, L-Isoleucine, Acetyl-L- Carnitine, Turkesterone (11,20 Dihydroxyecdysone from Ajuga turkestanica Extract), Choline Bitartrate.

--Insulin Secretagogue Complex (Patent Pending):
Trimethylglycine, Indole-3-Carbinol, 4-Hydroxyisoleucine (from Fenugreek Seed Extract), Cinnamon Bark Extract (15% cinnamic aldehyde), Bacopa Monniera (Standardized for 20% bacosides A & B).

--IntraSORB Rapid Absorption - Myo-Hydration Matrix:
Potassium Bicarbonate, Sodium Bicarbonate, Potassium Gycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Alpha Lipoic Acid, Bioperine

Dawkowanie:

Dawkowanie: 1-3 miarki z 250-350 ml zimnej wody lub soku na 30-40 minut przed treningiem (najlepiej na pusty żołądek).

Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-11-09 19:59:51

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 lipca 2008 22:42 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 69.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

test1337

Wysłana - 13 lipca 2008 22:42    Edytuj Cytuj
na mnie działa świetnie ,
stawiam go chyba wyżej niż no-xplode
smak ... średni ale da się wypić
działanie , hmm razem z AMP wyrwało mnie z butów a to się rzadko zdarza

dawid 2009

Wysłana - 15 lipca 2008 14:36    Edytuj Cytuj
na mnie szalu nie zrobilo i raczej bym go nie polecal

test1337

Wysłana - 15 lipca 2008 15:32    Edytuj Cytuj
wrzuć na pokład ze 2-3 miarki
to dawkuje się jak no-xplode czyli 1 miarka to często za mało.
Zresztą wiadomo każdy na inne substancje jest podatny ,
inna spawa, że jem go po drugiej porcji AMP ergolean (wczoraj np. rano 3 caps i do obiadu 2 caps a ~40 min po ibiedzie superpump250 ), więc pobudzenie może właśnie to w dużej mierze warunkować albo połączenie .
tak czy siak pompka jest ładna lecz trzeba pamiętać żeby dobrze jeść i mieć odpowiedni trening bo to podstawa jak chcesz mieć fajne odczucia treningowe
ja robię HST na 15 jestem aktualnie i po prostu rozrywa , smak mógłby być lepszy ale wchodzi jeszcze

Zmieniony przez - test1337 w dniu 2008-07-15 15:34:55

Yogipl

Wysłana - 12 sierpnia 2008 14:47    Edytuj Cytuj
hmm...szał żaden
Napaliłem sie ostro i tak samo sie zawiodłem.
Lepiej na mnie podziałał przedtreningowo Animal Pump oraz Storm niżeli SP250.

Mam jeszcze nie otwartą jedną puchę SP250 (zafoliowaną) i chętnie zamienię się na Shock-a, którego jeszcze nie próbowałem.

test1337

Wysłana - 12 sierpnia 2008 16:38    Edytuj Cytuj
zależy co na kogo jak działa, ja stawiam go wyżej nad garg, shock therapy, no-xpolde. Choć no-xplode do niego najbliżej zależy jeszcze pod jakim aspektem patrzeć.

MIYOKO

Wysłana - 17 sierpnia 2008 01:39    Edytuj Cytuj
wasz superpump też robi się czerwony po zmieszaniu z wodą i ma smak orężadki w proszku?

i czy w dni nie treningowe też jecie?

Zmieniony przez - MIYOKO w dniu 2008-08-17 01:41:46

" Nie bój się zmiany na lepsze "

test1337

Wysłana - 17 sierpnia 2008 18:52    Edytuj Cytuj
smaczny to on nie jest kolor może i blado czerwony jest.
Jem go tylko przed treningiem inaczej nie widzę zbytniego sensu.

RADOMHOOLS

Wysłana - 13 października 2008 11:38    Edytuj Cytuj
czytalem ze zyly wychodza ;] prawda??

'Sukces to dla mnie nie zmarnowac sobie jedynego zycia jakie mamy'

MIYOKO

Wysłana - 14 października 2008 12:15    Edytuj Cytuj
nie

" Nie bój się zmiany na lepsze "

BoBeK007

Wysłana - 26 października 2008 00:01    Edytuj Cytuj
1 miarka pewnie malo, tylko mialem jedna probke, rozpusczalnosc dobra, smak dosyc dziwny ale idzie sie pewnie przyzwyczaic, pompa sredniacka, pewnie trzeba zwiekszyc miarke :) ale skupienie na dosc dobrym poziomie no i te czucie miesnia jak pracuje heh :D

...:::ZyCiE jEsT kRoTkIe AlE tAlEnT tRwA wIeCzNiE:::...

Odpowiedzi jest na 19 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.